Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trelelili

brak sexu z mezem

Polecane posty

Gość trelelili

temat jak wyzej, mamy 2 malutkich dzieci i mie sie po prostu totalnie odechcialo, on zreszta tez taki oklaply, pyta wieczorem chcesz sexu, ja nie, ok. jak dlugo to pociagnie, jak to zmienic, moje libido spadlo do zera

Gość trelelili
ale on tez sie nie kwapi, chcialoabym zeby rzucil sie na mnie, albo zaczal piescic, a on mowi ze co jeszcze po pracy wraca i ma grac zigolo czy cos, boooh

Gość trelelili
no pomozcie, co zrobic by maz zaczal igraszki, njemu sie nie chce, mi sie nie chce ale wiem ze jak on zacznie to i ochota mi przyjdzie. on jeszcze narzeka ze mu malo sexu to mu powiedzialam zeby to on zaczynal bo mi po 2 porodach libido spadlo. to jemu sie nie chce

Gość Czesterhhh
Czesc ja chciałbym miec taką zonke jak ty. A moja zona zachowuje sie jak twój mąż nie bo to, bo tamto Ile mozna jechać na recznym

Gość dr. Evil
"no pomozcie, co zrobic by maz zaczal igraszki, njemu sie nie chce, mi sie nie chce ale wiem ze jak on zacznie to i ochota mi przyjdzie." hahahha!!! nie no - ta wypowiedź to normalnie jakaś złota myśl! ;)

zastanawiałas sie dlaczego on nie chce...? zmienił sie twój wygląd? jesteś tatalna marudą i przewidywalną matka polką? pracuje ponad miarę? a może jak on ma przejść przez męke gry wstepnej to mu sie wszystkiego odechciewa? pomyśl.