Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZróbToSam

pomocy!!!!!!

Polecane posty

Witam, jestem własnie na 5 tabletce pierwszego blistra Diane 35. od 3 dni nasila mi sie ból w łydkach...na chwile obecną staje sie nie do zniesienia...wydaje mi sie ze zaraz łydki eksploduja mi z bólu.....czy to jest objawa zakrzepicy? czy to normalne przy tym leku?.....nie wiem czy mam odstawic dzisiaj? czy brac dalej i isc jutro do lekarza? dodam ze w nocy nie spałam wogole z bolu. nogi mam jak z drewna...sa twarde i bolą..coraz ciezej mi sie chodzi, chyba po woli wychodzą mi zyły.

Gość meheret
ja tak miałam przy Yasmine. koniecznie idź zmienic tabletki i to jak najszybciej!!! przy logeście juz nie miałam tych objawów, przy cilest też nie;) ale diane nie brałam

Gość kop
po 18 idź do szpitala na pewno jakiś lekarz ci pomoże

Gość meheret
kup sobie venescin w aptece na wszelki wypadek, mi tez pomógł "pferde balsam" niebieski

Gość dziwe 435678
wiesz tabletki anty.zwiększają wystąpienie zatorów żylnych lub tętniczych, chorób zakrzepowo-zatorowych.tak jest w ulotce,ale ,ze masz taki ból po kilku tabletkach t dziwne powinnaś wybrać się bardzo szybko do lekarza i może lepiej je odstaw nie powinno się ich tak nagle odstawiać,ale jeżeli t przez nie t po co masz cierpieć

no wlasnie tez sie zdziwiłam ze tak nagle..to dopiero 5ta tabletka...moze to tylko zwykła opuchlizna? ale boje sie za bardzo zeby ryzykowac..całą noc ryczałam z bolu...myslicie ze jak teraz po 18 pojade do szpitala to normalnie mnie przyjma?? w koncu dzisiaj boze ciało ;p i do kogo sie zwrocic>? na ginekologie czy do lekarza ogolnego?

Gość meheret
u mnie przy Yasmin tez po ok tygodniu zaczeło tak boleć i łydki twarde jak kamień. Na wszelki wypadek weź venesscin, ew aspiryne ona też rozrzedza krew. Ja odstawiłam od razu i na nastepny dzień poszłam i zarzadałam zmiany tabletek (nie chciał mi zmienić bo jak stwierdził : nie ma tabletek którenie szkodzą)... wiec jego też zmieniłam ;)

Gość dziwe 435678
jeżeli tabletki,które masz w domu ci nie pomagają to jedz na pogotowie może dostaniesz coś co ci pomoże i odstaw tab. po co masz się męczyć.pewnie boli bardzo skoro płaczesz z bólu :O

boli bo dosłownie rozrywa mi łydki z bólu..własnie wrocilam z oddziału , w szpitalu nic na dyzurze mi nie powiedzieli ciekawego..kazali mi jutro isc do przychodni.....dała mi na wszelki wypadek lek na niewydolnosc zylną.....i nie kazała zazywac Diane...ale jesli to tylko takie bolesne opuchniecie z powodu zatrzymania wody to chciałabym zaryzykowac..oprocz tego ze tak cierpie...sa bardzo duze plusy....moja cera z ktora miałam 25 lat problemy zrobiła sie nieskazitelna i wlosy przestały wypadac nadmiernie i sie nie tłuszcza juz cały tydzien prawie...jestem w szoku bo zawsze na to cierpiałam...dlatego zal mi odstawic a z drugiej strony boje sie ze to zakrzepica ;( Zastanawiam sie czy nie zazyc jeszcze dzisiaj chociaz ostatniej bo moze lekarz nie bedzie mikazał odstawiać????????