andzia w koszuli bez majtek 0 Napisano Czerwiec 3, 2010 Witam. W dniu wczorajszym zakupiłam dla córki rowerek, zrobiłam płace poprzez allegro, napisałam sprzedającemu maila o formie płatności i sposobie wysyłki, dziś wchodze na poczte zero odpowiedzi, konto sprzedajacego zawieszone... dzwonie na podany numer-nie ma takiego numeru... napisałam maila że prosze o podanie prawidłowego numeru telefonu ponieważ chce sie skontaktować i dowiedzieć dlaczego zawiesili mu konto w przeciwnym razie bedzie pisała do allegro a po 14 dniach pójdę na policje. Co w takiej sytuacji moge zrobic? Wiem że konto może być zawieszone własnie z powodu błednym danych np zły numer telefonu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andzia w koszuli bez majtek 0 Napisano Czerwiec 3, 2010 może mi ktoś pomóc?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuzul 0 Napisano Czerwiec 3, 2010 Hmm... Miałam podobną sytuację gdy kupowałam książkę, ale sprzedawca odpowiadał na moje maile. Książkę otrzymałam i wszystko było ok. Sprzedawca miał zawieszone konto, bo nie poinformował allegro o urlopie i ludzie dostawali paczki z prawie miesięcznym opóźnieniem - a przynajmniej tak wywnioskowałam z komentarzy. O powód w mailu nie pytałam. Jednak jak kupuję to zawsze wybieram płatność za pobraniem, więc mam pewność, że przed zapłaceniem paczkę dostanę - nawet jeśli z cegłą w środku xD Zawsze czytaj komentarze przed kupnem. Jak coś jest nie tak to jest duże prawdopodobieństwo, że będzie dużo negatywów ze "świeżą" datą. Nie wiem czy w twoim przypadku da się coś zrobić, poczekaj kilka dni, może tak jak ja dostaniesz swój towar - jak nie, to napisz do allegro prośbę o wyjaśnienie dlaczego konto jest zablokowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andzia w koszuli bez majtek 0 Napisano Czerwiec 3, 2010 nie jestem nowa urzytkowniczka na allegro kupiłam juz ponad 100 przedmiotów, facet u którego zakupiłam byl nowym sprzedajacym miał 4 komentarze moze sie pospieszylam bo moglam kupic u kogos innego ale jednak wybralam jego i troszke zle na tym wyszlam, wiem ze dopiero 1 dzien minal w dodatku jest dzisiaj wolne ale troszke sie zaniepokoilam, poczekam jeszcze bo wiem ze narazie nic nie moge zrobic. jak ktos mogłby coś doradzic to bede wdzieczna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andzia w koszuli bez majtek 0 Napisano Czerwiec 3, 2010 użytkowniczką;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andzia w koszuli bez majtek 0 Napisano Czerwiec 3, 2010 podnosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andzia w koszuli bez majtek 0 Napisano Czerwiec 3, 2010 kultura to co niektórzy tutaj nie grzesza, gdybym napisala : JESTEM W CIAZY JAK USUNAC to zaraz kazdy by odpowiadal a ja grzecznie pytam i juz zle;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asfsfgs Napisano Czerwiec 3, 2010 najprawdopodobniej nie płacił rachunków przez dłuższy czas. dzwoń i nie wpadaj w panikę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andzia w koszuli bez majtek 0 Napisano Czerwiec 3, 2010 ale to nowy sprzedający ma 4 komentarze wszystkie pozytywne, a numer telefonu jest nie prawidłowy:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość inkkkkkkkaaaaaaaaa Napisano Czerwiec 3, 2010 Może czegos nieoplacił.Wiesz od kilku lat jestem na allegro,kupuję tylko,ostatnio chcialam sprzedać kilka ciuszków z mojej szafy bo leżą i zlapałam się na tym że nie wiem jak i chyba będe musiała poczytac instrukcję:) Moze coś z błedem wyskoczylo.Niedawno zamawialam na allegro ubrania,transakcja była ok,ubrania jak w opisie,a kilka dni później zblokowano mu konto,teraz znowu ma odblokowane,czasami moze ktoś coś przeoczy.Pisz maile i zapisuj wysłane,to Twój dowód w razie czego będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andzia w koszuli bez majtek 0 Napisano Czerwiec 3, 2010 dziekuje , jeszcze poczekam, zobacze co bedzie dalej, nie jestem osoba konfliktowa ani w goracej wodzie kompana ale troszke przerazilo mnie to ze moglabym stracic kase a dziecko czeka na prezent. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach