Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamba 55

Poradzcie dziewczyny :(

Polecane posty

Gość Mamba 55

A wiec tak - 7 tabletka pierwszego tygodnia, nie robilam przerwy miedzy blistrami, bo zapomnialam tabletke w trzecim tygodniu. Od rana mam biegunke-o 22 przyjmuje tabsy, niby jest juz spokojniej z moimi jelitami ;) ale zastanawiam sie czy ryzykowac i brac tabletke, czy lepiej jutro rano ? Co proponujecie? To poczatek mojej przygody z tabletkami, instrukcja niestety w obcym jezyku:( nie wszystko rozumie...

Weź tą tabletkę normalnie, jeśli poprzednią wzięłaś wczoraj wieczorem to do rana zdążyło się wchłonąć wystarczająco. Jeśli po przyjęcie dzisiejszej tabletki nadal będziesz miała biegunkę, to po prostu przez kilka kolejnych dni stosuj dodatkowe zabezpieczenie podczas zbliżeń.

Gość Mamba 55
:) dzieki za szybka odpowiedz :)

Gość Mamba 55
No i po kolejnej biegunce :( 3,5h po zazyciu tabletki :( czy oby na pewno nie musze przyjac dodatkowej tabletki ? :( jak dlugo mam sie dodatkowo zabezpieczac?

Broń Cię Panie Boże nie przymuj kolejnej tabletki, nie wolno brać więcej. Myślę, ze nic Ci nie będzie ale albo przez kilka kolejnych dni unikaj kontaktów seksualnych alebo przez te 56 dni stosuj dodatkowe zbezpieczenie i wtedy będzie ok. Nie bierz więcej tabletek niż jedną.

Gość Mamba 55
Dalszym ciagu mam biegunke-staje sie to nie do wytrzymania:( dzisiejsza tabletka pewnie tez sie nie zdazy wchlonac :( nie pamietam takiego czegos od dziecka :(