Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiunia malunia

mam już dość tego chama!!!

Polecane posty

Gość asiunia malunia

Nie wytrzymuję już nerwowo z moim chłopakiem, dziewczyny. :(:( Znalazłam w jego komórce jakiś dziwny numer zapisany kobiecym imieniem, coś kręcił, pokłóciliśmy się, szarpaliśmy, uderzyłam go. Niby wyszłam, ale stałam pod drzwiami, chcialam żeby mnie zawołał ale usłyszalam że włączył muzę z lapa czyli się wcale mną nie przejmował ? !, więc weszłam, wkurzyłam się już ostro :(:( zrzucilam mu laptopa na ziemie, jeszcze kopnęłam go (lapa), powiedzialam mu że to koniec. I wychodząc trzasnęlam drzwiami z całej siły, aż szybka pekła. Teraz jestem w domu, a on nie dzwoni. :(:( Nie mam sił już. Ciągle mnie denerwuje, wciąż są takie numery!!! To nie był 1 raz :(

Gość no w szoku jestem
może ty za bardzo szalejesz? bicie, kopanie laptopa.... czekasz aż wróci na kolanach? pewnie przez brak wytchnienia szuka zastępstwa.

Gość oalaboaoaooaoa
Po co ty mu az ak pokazujesz ze juz ma cie w rece.....zle emocje nie pomoga!!!!ano takie zachowanie zdrdza to go kopnij w dupe bo zrobi to kolejny raz tylko gorzej. a nad swoim zachowaniem popracuj

Pojebało Cię? Zamiast wrócić na kolanach powinien wystawić Ci rachunek. Lecz się.