Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gajka6

zmiana adres-nat west

Polecane posty

zalozylam konto w Nat west, jak mieszkalam w londynie. potem przeprowadzilam sie na stale do Polski. Czy moge zmienic moj adres na ten w Polsce? Czy to nie problem? moge miec u nich konto, mieszkajac na stale w polsce? od czasu do czasu jezdze do londynu, dlatego to konto jest dla mnie wazne. moze ktos wie, czy bank robi jakies problemy w takiej sytuacji?

hej pracuje w banku w uk i nogdy problemow nie robimy :) musisz przejsc sie do oddzialu z paszportem lub prawem jazdy, wypelnic 'change of address form' i po sprawie

Gość a ja pracuje w emeryturach
i generalnie u nas zeby zmienic adres wystarczy list od klienta, z data i podpisem, mowiacy ze klient zmienil address i od tego i tego czasu mieszka pod nowym adresem. trzeba podac obydwa, stary i nowy adres. i po sprawie, nic nie trzeba zalatwiac osobiscie

dzieki wielkie za odpowiedzi! mam nadzieje, ze przez tel tez mozna...bo jestem teraz w Polsce...

Gość o jaka siara
przez telefon nie mozna

Gość ja bym stawial ze schudniesz
a nie masz konta online? ja mam konto w HSBC i zmieniam adres online/...opza tym ,to po co zmieniasz adres?

Gość online w Natwest sie nie da
wiem bo mam konto i trzeba isc do banku

Gość online w Natwest sie nie da
a co do zmiany przez telefon, to trzeba miec chyba aktywowany telephone banking, zeby zmienic adres

Gość ellka88
Czy to znaczy, że można przejść się do dowolnego banku w Polsce w którym mamy konto (np. mBank)? Jak tam pójdziemy z paszportem/prawem jazdy to co oni mają z tym zrobić? Muszą napisać jakieś potwierdzenie naszej tożsamości? (jak ono wygląda..?) Pięknie proszę o odpowiedź bo dostałam od nich formularz do zmiany adresu i za bardzo nie wiem co z nim mam teraz zrobić..;]

mozna zmienic przez telefon. przynajmniej ja zmienilam. pozdrawiam!

Gość elkkka
dzięki za odpowiedź. ja próbowałam przez tel ale mi powiedzieli że można tylko listownie..

Gość mamuska1980
CZy moze ktos wie na jaki adres wyslać list o zmianie adresu w natwest i co w tym liscie musi byc