Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moj cycek

ratunku pomocy! co mam z tym zrobić?

Polecane posty

Gość moj cycek

rosną mi włoski na piersiach które wyrywam. Ostatnio jednak odrastajacy włosek wrósł i zrobiło mi sie coś dziwnego- taka mała, twarda gulka. Próbowałam to zdrapać, żeby uwolić włosek ale nie moge jest za głęboko. Nie musze mówić jakie to delikatne miejsce i że całe jest podrażnione :o co z tym zrobić? Pomocy..

Gość moj cycek
nie da sie złapać, jest cały pod skórą :o i jakoś dziwnie boli. Pewnie mam raka :o

Nie masz raka, po prostu wrósł ci włos. Na przyszłość naucz się, że włosów na sutkach się nie wyrywa, potem rosną dużo większe i sztywniejsze. Ja bym na Twoim miejscu poczekała, może włos trochę urośnie i się "wyłoni" tak, żebyś mogła go złapać pęsetą. Jeśli tak się nie stanie idź do lekarza.

Sraka, a nie raka:O Slyszalam kiedys, ze jest jakas masc na wrastajace wlosy, ze odpadaja, ale nie wiem jak sie nazywa. Spytaj w aptece. ;)

Gość moj cycek
chantalka> bardziej sztywnych i ciemnych i tak nie mogłam mieć :o No ponoć wyrywanie włosków na piersiach można przypłacić rakiem :o z drugiej strony co z nimi robić? nie bede sie po cyckach golić :o

Gość Masz zaduzo meskich hormonow