Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystraszona lou lou

Proszę,pomóżcie!Czy mogłam zaszkodzić dziecku?!

Polecane posty

Gość wystraszona lou lou

Jestem w 6 tygodniu ciąży, mam bardzo silne wymioty i któregoś dnia wypiłam cały dzbanek (ok, 1 litr) herbaty miętowej bo bardzo łagodziło mi to wymioty. Dopiero niedawno dowiedziałam się,że mięta ma działanie poronne!Czy jest możliwość że taki jednorazowy "wybryk" (wynikający z nieświadomości,powtarzam,bo nie wiedziałam) mógł zaszkodzić dziecku??

Gość gracha
nie sądzę.dziecku bardziej szkodzą nerwy matki,spokojnie

pierwsze slysze zeby mieta miala dzialanie poronne :O Ja pilam jak bylam w ciazy czesto miete bo mialam zgage a poza tym jakos mnie tak orzezwiala ;) i nic sie dziecku nie stalo.

Gość jjjustynaaaaa
teź pierwsze słyszę. Piłam mięte raz na 2-3 dni bo lubiłam. Po prostu nie można przesadzać z ziołami w ciąży. A poronnie może działać napar z LIŚCI malin. Nie z malin, ale z LIŚCI. Nic się nie martw :)

Gość wystraszona lou lou
Tylko że ja wypiłam cały dzbanek przez cały dzień, to jakieś 4-5 szklanek... Strasznie się boję czy mu nie zaszkodziłam, głupia jestem, ale nie wiedziałam i doczytałam dopiero po fakcie. To moja pierwsza ciąża i tyle jeszcze muszę się dowiedzieć, spędzę dziś dzień na czytaniu by niczym mu nie zaszkodzić. Dziękuję wam bardzo za odpowiedzi.

pilam w ciazy duzo herbaty mietowej (przynajmniej 2 szklanki dziennie)i pierwszy raz slysze o dzialaniu poronnym. Spokojnie autorko :)

Gość mj syn 13 m-cy
nie czytaj i nie nakręcaj sie.Spokojnie nic dziecku nie będzie :)

Gość w-brew wszystkiemu
Bardzo,bardzo wam dziękuję, uspokoiłyście mnie :)