Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w-brew wszystkiemu

Problemy z brwiami

Polecane posty

Gość w-brew wszystkiemu

Mam bardzo gęste i ciemne brwi, w dodatku rosną nieregularnie i gdy je reguluję muszę pozbywać się baaardzo wielu włosków. Nigdy zaś nie mogę idealnie ich wyregulować,ponieważ niektóre włoski rosną wolniej i widać takie czarne kropeczki, których pęsetką chwycić nie mogę. Czy ktoś wie jak sobie z tym poradzić?

Gość w-brew wszystkiemu
nadmienię również, że do regulowania brwi używam kosiarki spalinowej marki Stihl, ale mój przypadek wymaga chyba bardziej radykalnych działań :(

Gość 00987890
idź do dobrej kosmetyczki :o

Gość w-brew wszystkiemu
Szybko odrastają i musiałabym do tej kosmetyczki chodzić co 3 dni a mam dziecko w drodze...

Gość w-brew wszystkiemu
mam też problemy ze zwieraczami, czasem bezwiednie wypuszczam kleksa albo nawet i solidnego kabana, sama rozumiesz ze z takimi problemami wolałabym nie wychodzić z domu :(

Gość xxxxxxxc
a ja mam za to tak cienkie i jasne, ze wiele u mnie nie mozna powyrywac :) i kto ma gorzej?

Gość znajdź sobie inny nałóg
No to idź do kosmetyczki raz, niech nada im pożądany kształt, a potem codziennie wieczorem wyrywaj odrastające włoski. Btw, masz też problem z nadmiernym owłosieniem gdzie indziej? Jeśli tak, to to może być choroba...

Gość w-brew wszystkiemu
No w sumie mam trochę owłosiony język, ale nie sprawiało mi to nigdy żadnych dolegliwości :)