Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aggie:)

kto ma ochotę pogadać? nie mam siły już do pogody i innych rzeczy ech...

Polecane posty

no ech ostatnio mam często wszystkiego dość:p mieszkam w polsce do uk jadę za miesiąc ale tylko na wakacje.....ogólnie brak pracy mnie przybija :O

Hm,mieszkam tu 3 lata i jakos nie powiem,ze ja kocham hehe:) zyje sie super ale tesknie za Polska,przyjezdzasz to do pracy czy ot tak do znajomych?

Ja się piszę póki co. Też mam dość pogody i tego co się dzieje w związku z jej anomaliami. Aktualnie słucham: R.E.M. Placebo Archive Tak, na zmianę ;)

ja ją kocham dlatego, że bardzo się nią interesuje, językiem, kullturą, literaturą, historią itp:) przyjeżdżam przede wszystkim do pracy, ale przy okazji dużo zwiedzam.... ta pogoda odzwierciedla mój nastrój, coś okropnego mówię Wam:O Fatalnie jest jak się ciągle nie może znaleźć niczego po tej anglistyce. Niby dorabiam, kursy, korepetycje, jakieś tłumaczenia.....ale nic stałego w szkole ani w żadnym innymi miejscu...fatalna sprawa, jeszcze parę lat temu tak nie wyglądało:O no i brak faceta jeszcze, ale jego już nie szukam, chyba machnęłam ręką:P

Nathy to ja mam nadzieję, że się załapię jeszce na te upały jak przyjadę w lipcu:p

nie myslalas zeby przeniesc sie tu ?z tego co piszesz wnioskuje,ze nie masz rodziny?co cie tam trzyma?jesli skonczylas anglistyke to z praca tu nie powinnas miec wiekszych klopotow:) a co do faceta to czemu machnelas reka?

musze spadac na zajecia:) - niebawem egzaminy, odezwij sie na gg jesli chcesz-pozniej odpisze milego dnia i mysl pozytywnie:) papa

Myślałam myślałam Nathy. I tak naprawdę to jeszcze nie wiem jak się potoczy, ale istnieje cień szansy że będę tam pracowała jednak na stałe. przez wakacje uczę w takiej szkole językowej, a możliwe że się też załapię na caly rok. Oczywiście szansa jest nikła, bo wolą anglików jako nauczycieli, a oprócz mnie jest tylko jeszcze jedna nauczycielka z innego kraju na 80 innych - sami anglicy. No, ale zobaczę co z tego wyniknie, jakby mnie chcieli żebym została to nie mam nic do stracenia, ale tak w innym przypadku, zaczynać w uk od zera, dopiero szukać itp to mam obawy co do tego.....chciałabym jednak pracować w zawodzie a nie wiem czy tak bym znalazła..... Co do stałej pracy tutaj to też teraz 'ważą się losy' w jednej szkole, ale nie chcę na razie mówić żeby nic nie zapeszać poza tym też kiepsko to widzę:O.......no i jeszcze chciałam zacząć podyplomówkę od października więc ona trochę mnie tu trzyma:) co do faceta, to po kilku nieudanych związkach teraz po prostu spotykam samych dziwaków i dałam już sobie spokój z szukaniem, jak ma się znaleźć sam to będę bardzo zadowolona ale na siłę już nic nie robię.

W szkole moich dzieci- chodza do katolickiej primary school:)- zawsze byla polska nauczycielka ale od wrzesnia p Agnieszka odeszla i wiem,ze szukali zastepczyni. W tej szkole jest duzo polskich dzieci i ona zawsze im pomagala na poczatku ,dzieki niej moja coreczka jest najlepsza w klasie ,co nie podoba sie angielskim rodzicom,zawsze zgarnia wszystkie nagrody i co tydzien jest : star of the day :) nie wiem czy kojarzysz, warto byloby popytac,przynajmniej w naszym regionie jest bardzo duzo polskich nauczycieli :)ktorzy sa naprawde niezbedni i tym samym doceniani :)