Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lsdiidfdfd

WCZORAJ KUPIŁAM TEGO LAPTOPA!!!CZY WG WAS POPEŁNIŁAM BŁĄD BO FACET MI WYPOMINA!!

Polecane posty

Gość lsdiidfdfd

kupilam na allegro tego laptopa bo nie mialam kasy wiecej i tylko na takiego mnie stac..to znaczy w tej cenie..i pochwalilam sie chłopakowi i pokazałam mu a on zna sie na kompach troche itd..i mnie tak zrabła ,że szok..ze czemu taki syf kupilam a nie toshibe albo della..i ze on by mi doradzil jakby wiedzial a ja nawet nie spytalam do o rade tylko pierwszy lepszy syf zamówilam..kurcze czy naprawde mam czego zalować..:( laptop potrzebuje bardzo ale nie potrzeba mi wiele pamięci itd... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1051385160

Daje radę. Aczkolwiek nie spełnia moich wymagań.

Gość
przeciez to Twoj, wiec po co sie wpierdala

Gość lsdiidfdfd
no włąsnie mam teraz poczucie winy przez niego..moze zle zrobilam..nie mial mi kto poradzic ale wiecej kasy nie mialam ..:(

Gość lsdiidfdfd
jego nie bylo w kraju wtedy a nie chcialam go obarczac tym i nie prosilam o pomoc jego akurat ..wiedzialam ze ma duzo pracy itd..pozatym poklocilismy sie i nie gadalam z nim i dlatego chcialam sama sobie kupic..:(

Gość ja sama mam asusa
i nie marzekam.. a ten sie calkiem dobry wydaje

Gość gość11111111
ładny laptopik przecież parametry niewiadomo jakie nie sa ci potrzebne, pewnie i tak bedziesz korzystac tylko z worda i internetu, na tkie rzeczy to taki wystarczy, wazne ze ma win 7 przynajmniej

Gość pola raksaaa
moja znajoma ma taki sam i sobie chwali, do zwyklej pracy i uzytkowania wystarczy. Chłopakiem sie nie przejmuj ;)

Gość tamtum verde to badziew
ma odpowiednie parametry do ceny, chociaz czasami za ta cene zdarzają sie lesze cudeńka, ale to trzebaby polować jakiś czas. Pewnie twoj chłop chcial pograc na nim, a do gier nie za bardzo się nada, a dysk jest ok, no i ma podświetlenie LED,

Gość sdghjkl;';jhgf
dla mnie najlepszy jest dell albo hp, asus tez jest dobry, wielu moich znajomych go ma i nie narzekaja, a toshiby nie polecam, acer tez dziad, Nic sie nie przejmuj, dobry wybor

Gość sdghjkl;';jhgf
no wlasnie do gier nie jest zbyt przystosowany, ale ogolnie ok. Poprzednik ma racje, kompoter kupujemy z mysla o tym do czego bedziemy go wykorzystywac, moj znjomy kupil kompa z zajebista karta graficzna wlasnie tylko do gier

Gość asus jest ok
z tymi grami to chodzi o to ze jakeis nowe nie pohulaja , ale bez ostatniego krzyku mody , to on da rade.Facetem sei nie przejmuj, bo on patrzy ze swojego punktu widzenia-ma inne wymagania. Ty na nim zrobisz wszystko co bedziesz chciala.PS moj facet ma asusa i jest ok=)

Gość asus jest ok
aha jeszcze jedno mas zprawo bez podania przyczyny oddac go , kupujac w internecie, zadbaj tylko o ubezpieczona przesylke.tak poisze jakbys chciala;)

Gość to dobry sprzet
powiedz facetowi zeby sie bujał