Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wrozka chrzestna

KILKA PYTAŃ DO DOŚWIADCZONYCH MAM.

Polecane posty

Gość jak ci zrobią
danonki powinno się podawać dziecko po 3 roku życia ( jak zadzwonisz na infolinię to Ci to powiedzą!! a na opakowaniu niestety tego niepiszą) a czemu nie możesz jej dać naturalnego jogurtu? Co to ma być za wytłumaczenie że wszędzie jest chemia?? tzn że można ją ładować w dziecko??

Gość jak ci zrobią
ta ma się dobrze, na razie!! nie kumam po co dajecie dziecku taki syf?? i czym się tu chwalić że je czekolade i danonki??

jak ci zrobią a kto tu się chwali? topik jest m.in. odnośnie menu takich maluszków jak mój wiec wypowiedziałam się. dzięki za troskę, ale nie musisz jej okazywac w takich emocjach:) to moje peirwsze dziecko więc mam prawo nie wiedziec wielu reczy. wiec pytam po raz drugi skoro jesteś taka doinformowana czy twoim zdaniem moge podac mojej 9 miesiecznej corce normalny jogurcik jogobella?

Gość hagneta
Moim zdaniem możesz podać każdy naturalny jogurt. Danon, Jogobella.. A ja mam 6 miesięczne dziecię i dziś, w tym nagłym upale, maiał na sobie bodziaka z długim rękawem, cienkie spodnie i skarpety. Na głowie chustka i wydaje mi się,ze było jej za ciepło. Ale czasem jeszcze trochę chłodny wiatr zawieje i boję się by jej nie przewiało. Ja natomiast w dzinsach i krótkim rekawie się zgrzałam. Ale nie przypuszczałam,ze aż tak się ciepło zrobi.

mysle, ze naturalny jogurt albo koktajl bez cukru na naturalnym jogurcie mozesz sprobowac. My nie podajemy zadnych serkow dla dzieci bo w nich jest calkiem cukru, owoce same w sobie sa slodkie i dziecko je uwielbia.