Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaguuuubionaa

Jak przestać kochać ...

Polecane posty

Gość zaguuuubionaa

Dotychczas żyłam beztrosko . Powiem szczerze o co chodzi choć zapewne spotka się to z potępieniem :/ otóż mam 23 lata studiuję i mam 2 sponsorów ( 42 lata i zona drugi 45 lat i zona ) . Starsi, ale zadbani i smiało można pow. że przystojni jak na swój wiek w swietnej kondycji . Nie kocham ich, ale naprawdę lubię . Miesięcznie otrzymuję od nich łącznie ok 10 - 12 tys na moje wydatki . Do niczego się nie zmuszam relacje te nie są oparte jedynie na seksie sypiam z każdym moze 3 razy w miesiącu reszta wyjść to kino teatr kawa kolacja obiad itp. Mam wszystko czego mi potrzeba, a przy tym swobodę, troskę i uczucie - podobno są zakochani . Mówcie co chcecie wiem, że nazwiecie mnie dziwką - nie dbam o to - ale dotychczas moje zycie było wg. mnie idelne a ja naprawde szczęśliwa ... celowo nie umawiam się z rówieśnikami . Raz aby się nie zaangazowac, dwa wydaja sie niedojrzali . Nie jestem i nigdy nie byłam imprezowym typem nie mam wpólnych tematów z facetem biegającym po klubach z piwem w ręku - wolę czytać ksiązki, pójsc do opery ... do momentu kiedy pojawił się ON ... 26 lat cudowna osobowośc - tajemniczy, męski, stanowczy, inteligentny, zabawny, mądry, wykształcony, wysportowany, ambitny, przystojny ( i to jak :) i ... zakochany we mnie . Probowałam się bronić niemal 6 miesięcy, ale od tygodnia uświadomiłam sobie, że chyba pierwszy raz w zyciu kocham ... nie spałam z nim nie umawiam się z nim, nie chcę i nie moge go kochać . Po pierwsze nie zrezygnuję z tego co mam, a po drugie on zasługuje na kogoś lepszego . Jest chodzącym ideałem powinien miec kobiete ... jednym słowem LEPSZĄ niż ja . Nie wiem właściwie czego tu oczekuję ... ale cierpie i jedyne czego pragnę to ... zapomniec go ... wymazać ... jak ? Nigdy nikogo nie kochałam ... Powiedziałam mu juz, ze nie chce związku, że nie chce miłości, że nie jestem dla niego . Nigdy nie powiem dlaczego ale ... jak go zniechęcić i jak przestac myslec o nim 24 godz. na dobę ????

Gość pomarancze atakuję
masz racje kolez zasluguje na COS LEPSZEGO

Gość zaguuuubionaa
czy to najbardziej wyczerpująca odp. na jaką moge liczyć ?

Gość zaguuuubionaa
?

Gość
skoro jest wykształcony to powinien wiedziec co oznaczają slowa: odpierdol sie i spierdalaj

Gość zaguuuubionaa
juz wybrałam ... może kiedys będe załować, ale wybrałam . Wiem, że tego nie da sie pogodzić . Ale nie powiem mu nigdy spierd*** zresztą co by to dało ? Poza moja kopromitacją ?

Gość aha i ach i aha
a ja uwazam, ze jest dziwką. Co prawda są rózne kategorie, ale ona się przeciez sprzedaje. Co z tego, ze w ładniejszym opakowaniu a nie przy drodze? fakt jest faktem, daje za pieniądze i inne dobra. Masz teraz szansę na stworzenie normalnego związku i ją odrzucasz, bo szkoda ci forsy własnie i poziomu życia. Poziomu, który osiagnełas będąc dziwką właśnie. Moim zdaniem, powiedz mu prawdę, a sam cie rzuci. Albo urwij z nim kontakty ostatecznie, szkoda chłopaka.

Gość zapach pomarańczy...
Jak go zniechęcić? Proste, powiedz, że masz 2 żonatych sponsorów i czujesz się nimi dowartościowana. Jak mężczyzna zaakceptuje twój sposób bycia i cię zrozumie, wtedy mozesz napisać, że jest idealny.:) Inaczej nie da się, tylko prawda ciebie i jego wyzwoli, kłamiąc będziesz żyła złudzeniami.