Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaguuuubionaa

Jak bronić się przed miłością ?

Polecane posty

Gość zaguuuubionaa

Dotychczas żyłam beztrosko . Powiem szczerze o co chodzi choć zapewne spotka się to z potępieniem :/ otóż mam 23 lata studiuję i mam 2 sponsorów ( 42 lata i zona drugi 45 lat i zona ) . Starsi, ale zadbani i smiało można pow. że przystojni jak na swój wiek w swietnej kondycji . Nie kocham ich, ale naprawdę lubię . Miesięcznie otrzymuję od nich łącznie ok 10 - 12 tys na moje wydatki . Do niczego się nie zmuszam relacje te nie są oparte jedynie na seksie sypiam z każdym moze 3 razy w miesiącu reszta wyjść to kino teatr kawa kolacja obiad itp. Mam wszystko czego mi potrzeba, a przy tym swobodę, troskę i uczucie - podobno są zakochani . Mówcie co chcecie wiem, że nazwiecie mnie dziwką - nie dbam o to - ale dotychczas moje zycie było wg. mnie idelne a ja naprawde szczęśliwa ... celowo nie umawiam się z rówieśnikami . Raz aby się nie zaangazowac, dwa wydaja sie niedojrzali . Nie jestem i nigdy nie byłam imprezowym typem nie mam wpólnych tematów z facetem biegającym po klubach z piwem w ręku - wolę czytać ksiązki, pójsc do opery ... do momentu kiedy pojawił się ON ... 26 lat cudowna osobowośc - tajemniczy, męski, stanowczy, inteligentny, zabawny, mądry, wykształcony, wysportowany, ambitny, przystojny ( i to jak :) i ... zakochany we mnie . Probowałam się bronić niemal 6 miesięcy, ale od tygodnia uświadomiłam sobie, że chyba pierwszy raz w zyciu kocham ... nie spałam z nim nie umawiam się z nim, nie chcę i nie moge go kochać . Po pierwsze nie zrezygnuję z tego co mam, a po drugie on zasługuje na kogoś lepszego . Jest chodzącym ideałem powinien miec kobiete ... jednym słowem LEPSZĄ niż ja . Nie wiem właściwie czego tu oczekuję ... ale cierpie i jedyne czego pragnę to ... zapomniec go ... wymazać ... jak ? Nigdy nikogo nie kochałam ... Powiedziałam mu juz, ze nie chce związku, że nie chce miłości, że nie jestem dla niego . Nigdy nie powiem dlaczego ale ... jak go zniechęcić i jak przestac myslec o nim 24 godz. na dobę ????

Gość zaguuuubionaa
Nie wie ... i nigdy się nie dowie . Dlatego, aby zachował dobre wspomnienie ( przynajmniej ) nie moge tej znajomości ciągnąc ... ale do niego nie dociera, on mówi że będzie walczył że wie co dla nas dore, wie ze czuję to samo ... sądzi, że jedynie boję się miłości . On nie ma pojęcia co się za tym kryje :(

powiedz mu, z czego żyjesz - jak cię wyzwie od kurew (zresztą słusznie) to od razu ci przejdzie twoja wielka miłość

Gość analysis
wow....nie martw sie toprzejdzie..ale moze jednak zastanowilabys sie nad swoim podejsciem do swiata.mysle ze ten facet byl dla ciebie znakiem od losu zeby zakonczyc z tym procederem jaki ma miejsce w twoim zyciu, zeby przestac sie skupiac tylko na sobie a zaczac myslec o innych, jednym slowem-dojrzec emocjonalnie i psychicznie.to ze w tej chwili decyduejsz sie na trwanie w tym co bylo wczesniej wynika z przyzwyczajenia, wygodnictwa itp, takamilosc tylko by Ci zburzyla Twoj luksusowy i jakze marny zywot;p jednak moze gdybys uruchomila u siebie proces myslenia(nie mowie tego zlosliwie) , zaczela analizowac swoja osobowosc, to do czego dazysz, jakim jestes czlowiekiem, to mzoe doszlabys do tego wygodne zycie ejst fajne, ok, ale na chwile, bo tak naprawde w zyciu licza sie inne rzeczy, a przede wszystkim rozwoj siebie. zycze Ci tego bys podjela dobra decyzje, i nie trwala w nieksonczonosc przy swoich obecnych schematach umyslowych, tylko byla wdzieczna opatrznosci za to co dla Ciebie zrobila.pozdrawiam

..... no proszę nawet takie panienki los potrafi pokarać miłością.... Nie wiem śmiać się czy płakać.

Gość zaguuuubionaa
nie jestm w stanie pow. mu prawdy ! to czlowiek z zasadami z dobrego domu znienawidziłby mnie :/ jego ojciec jest popularnym aktorem, gdyby jakims cudem wyszło to na jaw tzn to co roię to byłby koniec :( moj ... nasz ... ja tym co robię oderałam sobie szanse na takie love story ... to są wlasnie konsekwencje łatwych pieniędzy i beztroskiego żcia . Wiem o tym i wiem, że on mi nie wybaczy nie zrozumie ... chce tylko to skonczyc tak aby miał najlepsze mozliwe wspomnienia i nie znienawidził mnie ale zrozumiał ze nigdy nie będziemy razem .

Gość zaguuuubionaa
Nawet gdybym chciała z tego zrezygnować ... nie moge ! Mam dwa kierunki studiów mieszkanie, siebie i psy na utrzymaniu ... chce się rozwijac skonczyć studia poznawac i zwiedzać swiat a sponsorzy mi to umozliwiają jak dam rade finansowo ? będe zyła miłością ? Miłością opłacę rachunki ? To tak łatwo sie mowi ... ale zycie weryfikuje, miłośc sie wypali a ja zostane z pustym kontem i złamanym sercem . Poznałam juz trochę męzczyzn, zdradzają oszukują odchodzą ... z nami byłobby pdonie .

Gość zaguuuubionaa
wiem ze sie wyda !! dlatego chce to skonczyć !!! nie spotykac sie nie przyjaznic nawet . Ale powiedzieć prawdy nie powiem ... to jak on na mnie patrzy ... chce tak to zapamiętać . A poza tym On tez nie moze się przejechać w ten sposób, nie chcę aby zaczął myśleć ze kazda kobieta to ku** i szmata a on juz zadnej nie zaufa ...

Gość laskaaaaaaaaaaaaaaa
jeśli chcesz się pozbyć miłości to powiedz temu facetowi czym się zajmujesz:O ucieknie w siną dal a Ty skończysz ze złamanym sercem, jeśli uważasz że wasz los jest przesądzony to po co milczysz???

jakieś 99% kobiet daje rade finansowo bez kurwienia się może i ty byś też dała radę? czy to ponad twoje siły?

Gość laskaaaaaaaaaaaaaaa
ja nie widzę innego wyjścia

Gość zaguuuubionaa
bo nie chcę aby zapamiętał mnie jako dziwkę ? Poza tym my mamy wspólnych znajomych !!! Skąd mam mieć pewność że On w złości zachowa to dla sibeie ? Skąd mam wiedzieć co z tą wiedzą zrobi ? Jak zareaguje ? Po co mu to wiedzieć ? Co jemu bądz mnie ta wiedza da ? Moge załować jesli powiem !! Nie ufam nikomu na 100 % czasem wydaje sie ze kogos znasz a wbija nóz w plecy ... nie zaryzykuję :(

zaguuuubionaa wiem ze sie wyda !! dlatego chce to skonczyć !!! nie spotykac sie nie przyjaznic nawet . Ale powiedzieć prawdy nie powiem ... to jak on na mnie patrzy ... chce tak to zapamiętać . A poza tym On tez nie moze się przejechać w ten sposób, nie chcę aby zaczął myśleć ze kazda kobieta to ku** i szmata a on juz zadnej nie zaufa ... } :D No ale jak na razie dokładnie wszystko robisz by doprowadzić do właśnie takiego efektu.

Gość zaguuuubionaa
Ewo ... ten cynizm mnie nie zaboli ... ale szczerze ? Nie dam rady bo nie mam jeszcze wyształcenia, nie ma mi kto pomóc finansowo i jak pracować studiując dziennie i zaocznie kierunki wymagające wielkiego zaangazowania ? Samo moje mieszkanie to prawie 2 tys miiesięcznie, samochód ... za co go utrzymać ? Za co zyc ? Nie jestem w stanie jeszcze się usamodzielnić :/

zaguuuubionaa Mnie w przeciwieństwie do Ewy nie interesuje twoje podejście do życia.. żal mi tego chłopaka. :o

Gość zaguuuubionaa
chya lepiej skonczyć to mówiąc mu że nie potrafie go pokochać i byc w związku niz mowiąc ze kocham ale jestem dziwką ? tak sie pozbiera i znajdzie kogoś, a jesli powiem prawde pozbiera się ale uraz mu pozostanie do kobiet ... nie do mnie a do nas wszystkich !

Zakończ, zakończ... nic z tego dobrego nie wyniknie, ani dla ciebie, ani dla niego.

Gość zaguuuubionaa
moze to głupio zabrzmii ale mnie tez go zal ,... =zal mi ze stanęłam na jego drodze ( dodam że nie zabiegałam o jego uwagę i chyba to tez miało wpływ ... bo wszystkie kobiety się nim interesują zazwyczaj ) i zal mi go bo nie zasługuje na to aby byc oszukiwanym aby byc z kimś mojego pokroju ! chce aby był szczęsliwy ! Sama nie wierzę w to co pisze jestem egoistką okropną, ale w tym wypadku wogole nie licze się ja tylko to aby on jak najmniej cierpiał !! :(

Gość o kurczaczku
ej 10-12 tyś miesiecznie musisz być niezłą w łóżku,

Gość zaguuuubionaa
nie o tym chciałam rozmawiać ale skoro juz wspomniałeś ... nie pracuje w burdelu ! Nie płaci mi się za usługe i pozycje ale za towarzystwo za to, że ładnie wygladam jestem zadbana ze mozna porozmawiać ze mna o genetyce, polityce notowaniach giełdowych i wszystkim innym, ze rozumiem ironie i potrafie powiedzieć cos poza dzien dobry ... a Ci mężczyzni maja klasę i tego oczekuja od dziewczyny . Dla nich 5/6 tys w skali miesiąca to nic .

Można znaleźć dużo taniej dziewczynę do sponsoringu.. Albo ma fart albo ściemnia z tymi dochodami. ;) Mnie to akurat nie interesuje. Ciekawe czy to czasem nie prowokacja jakaś. :p

Gość zaguuuubionaa
matko nie chcę rozmawiac o sponsoringu ! oczywiście ze mozna taniej ale ta dziewczyna nie wygląda jak ja ! i jedno co od nich słyszałam setki razy na początku to to ze za moje podejscie do ich osoBy gotowi sa kazde pieniądze wyDac Bo cZują sie jak z kochanką nie z dziewczyna której płacą ... A TO JEST BARDZO WAZNE !

Mnie temat sponsoringu nie interesuje. ;) Luźna uwaga była.. :p

Gość niby mam rodzinę a jednak...
Zagubiona, jesteś walnięta: Nie szukaj usprawiedliwienia. po co Ci samochód? Gdybyś chciała, wynajęłabyś jakiś pokój:O Ja też skończyłam 2 kierunki, w dodatku dziennie, mam pracę, ale i tak nie stac mnie na samodzielne utrzymanie więc mieszkam z rodzicami, którzy mają mnie w dupie i chcieliby, żebym się wyniosła. Jestem samotna, pracuję po 12 godzin dziennie, w domu prawie nie bywam, g. z tego mam. Życie nie jest łatwe. Ale nigdy, przenigdy w zyciu nie zostałabym kurwą:O To jest dno i żal. Dlatego pewnie się tego tak bardzo wstydzisz. Nigdy nie rozumiem ludzi, którzy się wstydzą swojego postępowania. Ja tez robię dziwne rzeczy i mam dziwne poglądy, ale mimo że niepopularne, nigdy sie ich nie wstydziłam i nie mam zamiaru. Bo potrafię uzasadnić każde swoje postępowanie. Po prostu MYŚLĘ🖐️

Gość białykołnierzyk
Po co masz mu mówić? Czy on też Ci się spowiadał z tego, co robił wcześniej? Zaraz mnie tu zbesztają, że nie obrzucam Cię epitatami, ale uważam, że póki nie jestes z nim w związku, to co robisz jest Twoją prywatną sprawą. Jesteś wolną kobietą i mozesz podejmować takie decyzje, jakie uznasz za słuszne. A czy obiektywnie rzecz biorąc są słuszne czy nie, to zweryfikuje życie, ale kto z nas nie popełnił nigdy żadnego błędu? Sądzę, że póki nie jestes z nim w związku, to nie musisz mu się z niczego spowiadać. To Twoje życie i Twoja sprawa :) A co statusu materialnego, 10-12tys. to dość spora sumka, nie udało Ci się niczego zaoszczędzić? Przecież za rok, dwa skończysz studia i zaczniesz pracować, a do tego czasu mogłabyś życ ze zgromadzonych oszczędności.

Gość niby mam rodzinę a jednak...
I jeszcze uwaga: mężczyzna, który ma klasę nie płaci za seks. A mężczyzna, który ma rodzinę nie powinien kurwić dzieci w wieku własnych dzieci:O To tylko taka uwaga. Ludzie, którzy sa moralnym dnem nie maja klasy, mylisz pojęcia.

Gość gość
Ej nie jeździjcie tak po niej... nie umiecie czytać? Lubi żyć wygodnie więc sie kur** , cóż są i takie kobiety, zresztą coraz więcej dziewczyn tak robi , bo społeczeństwo takie sie staje, na marginesie, zagubiona zapytaj sie kiedyś któregoś z tych facetów czy jego dzieci też sie kur** , a może oni sami je piep*** a potem dają im większe "kieszonkowe"