Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracownik stolarz

ile zarabiacie jako stolarz meblowy..

Polecane posty

Gość pracownik stolarz

jak wyzej w . temacie ile zarabiacie w jakim mieście ile godz. miesięcznie pracujecie i czy otrzymujecie jakieś premie...

Gość pracownik stolarz
nikt się nie wypowie

Gość cieeeekaaaawy
moj znajomy pracowal na etacie i zarabial grosze mimo doswiadczenia w koncu jebnal tym wszystkim i zalozyl dzialalnosc a ze jest dobry to teraz nie moze sie odpedzic od klientow no i kasiory w brud tak ze w ciagu 3 lat juz 2 razy zmienial fure na lepsza

Gość efetregfdgfhf
mój facet operator CNC po 8godzin dziennie wiocha na północy 3,500, w tym samym zakładzie zwykli stolarze góra 1,500

Gość to ja CI odpowiem
Moj facet ok. 2400-2.600, 10 godzin dziennie pn-pt, czasem cale weekendy W te srode pracowal 7-22

Gość ale brutto czy netto bo to
róznica:D

Gość efetregfdgfhf
do łapy tyle

Gość to ja CI odpowiem
Tak, na reke.

Gość to ja CI odpowiem
Aha, nie dostaje zadnych premii, z okazji Swiat tez nic nie dostal, nadgodziny nie sa platne dodatkowo :o

Gość pracownik stolarz
ja mam 11zł brutto jako stolarz meblowy ..w firmie specjalizującej sie drzwiami schodami i meblami takze wykonuje rysunki składanie mebli schodów drzwi i montaż zawód stolarz i 2 technik technologii drewna ...no i po 10 godz dziennie bez premii i nadgodziny w cenie normalej stawki jedynie coś na święta da...i zastanawiam się by poprosić o podwyżkę firma jest kilkuosobowa..

Gość To ja CI powiem
No moj facet ma ok. 10 zl na reke w sumie w duzym miescie, w ktorym bardzo potrzeba stolarzy i tu wszedzie stawki sa podobne w mniejszym miescie mial mniej tez robi rysunki, schody, drzwi, meble, montaz, malowanie, ladowanie na samochod, zawod ma tylko 1, wiele lat doswiadczenia

Gość To ja CI powiem
10 z jakimis groszami szuka lepszej pracy ale tu wszedzie to samo i wyzysk

Gość pracownik stolarz
no to 10 zł na ręke to już nie 8.5 a staż pracy w zawodzie wynosi ok 6 lat więc też nie aż tak mało a chce 10zł na rękę...

Gość pracownik stolarz
a jak jeszcze doliczyć szkołę do stażu to już dobre 11lat

Gość nie narzekajcie jak na rękę to
nie jest źle:D Ile byście chcieli zarabiać po zawodówce czy technikum, jako robotnik fizyczny?:O

Gość To ja CI powiem
Moj facet szuka innej pracy nie z powodu pensji a poniewaz nie wytrzymuje pracy 260 godzin w tygodniu :(

Gość To ja CI powiem
* w miesiacu to 100 godzin ponad ustawowy czas pracy szef zabrania mu brania urlopow etc

Gość pracownik stolarz
tak 240 godz mieisięcznie 10 zł a tu ktoś mówi ze dużo..robić wszystko obsługiwać wszystkie maszyny i umieć samemu coś stworzyć to się wymaga

Gość ja ostatnio w urzędzie pracy
a ile zarabia pomocnik stolarza? pomocnik stolarza przy produkcji krzeseł, 40 godzin tygodniowo?

Gość lignumporta
a ja chętnie zatrudnię stolarzy - stawki dla kumatej pracowitej osoby z doświadczeniem to 15 zł/h + premie praca po 10 h dzienne marcinlignum@gmail.com Kraków

Gość gość
podam na swoim przykładzie prowadze prywatną firme stolarską i musisz sam ustalić własne ceny ja np. na miesiąc po odliczeniu na zus podatki i rachunki mam 2500tys złotych netto czasami więcej ale do tego dochodzi jeszcze pensja pracowników mam dwóch pracowników ( stolarza i sekretarke) musze oprócz wymienionych podatków odliczyć włąsnie pensje i składki na zus a pensje nie małe ( u mnie stolarz zarobi 2300 a sekretarka 2500 zł możesz być też pracownikiem jakiegoś zakładu stolarskiego w którym zarobisz z 2 tysie ale załozyć własny biznes

Gość gość
Ja założyłem własny warsztat po wieloletniej pracy u kogoś. Praca była ok., ale chciałem spróbować samemu, jak ten chleb smakuje. Potrzebne jest pomieszczenie, maszyny, kołki, np. różne rodzaje http://kolkidrewniane.pl/ no i wyobraźnia i fach w ręku. Zarobki są różne, w zależności od miesiąca, ale przyznam się, że nawet jak zarobię na czysto niewiele, to jestem zadowolony.

Gość gość
pracuje ok 8 lat w zawodzie mam 12 zl /1h (jelenia gora) ok 46/ h tygodniowo i wielki chuj z tego.

Gość Tomi399
12 zl/h Czy to dużo czy mało?

Gość gość
Mój tato zarabia około 2700-3200 na reke (Poznań) Jeszcze parę lat temu zarabiał grosze ale znalazł super firmę gdzie jest szanowany i właściciele doceniają jego doświadczenie i umiejętności.

Gość gość
Tomi399 wczoraj mało ale teraz kiepsko płacą gość wczoraj to super, tym bardziej w Poznaniu

Gość gość
Mój znajomy pracuje za granicą i zarabia w tym fachu 10 euro na godzinę.

Gość HayleyWilliams
Mój chłopak pracuje w firmie Paracross jako stolarz w nowo budowanych apartamentach luksusowych i zarabia naprawdę dobrze.

Gość gość
Ja mam 19 lat doświadczenia zarabiam około 10 tys za 200 godz.