Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne ale prawidziewwww

Dziewica na studiach? Niby niemożliwe, a ja znam większość takich..

Polecane posty

Gość dziwne ale prawidziewwww

Możecie się śmiać, możecie nie wierzyć. Mieszkamy w 3, wszystkie mamy 19-20 lat i żadna z nas nie uprawiała jeszcze seksu. Nie wynika to z fanatyzmu religijnego ani z tego że jesteśmy okropnymi pasztetami (no cóż, przynajmniej one nie są - ja może tak:P) w każdym razie to nie są jedyne znane mi osoby w tym przedziale wiekowym które pierwszy raz mają przed sobą... tylko ludzie się tego wstydzą, ukrywają i tyle w temacie [cześć]

Gość AniaMM
Oczywiscie ze mozliwe!!! Ja znam mnostwo po studiach :) wiec co to na studiach :) Mysle ze to sąkobiety dojrzale!!! I wiedza czego chca... mianowicie czegos wiecej niz seks!!!

Gość a co w tym takiego dziwnego
?:O Że na studiach zaliczenie polega na utracie cnoty????:O ja skończyłam dwa kierunki i nadal jestem dziewicą (wygląd w normie, przeciętny i nie odstraszający, jestem nieśmiała do facetów, chociaz towarzyska)🖐️

Gość AniaMM
nie sztuką jest nie byc dziewicą, sztuką jest nią byc!

Gość Monique222
ja ma 22 lata moje koleżanki w większości też. ja nie jestem dziewicą od dawna ( 18 lat miałam ) ,ale znam dziewczyny co są dziewicami w moim wieku , albo wydaje mi się ,że są. znam pare takich ,a myślę ,że na pewno jest ich więcej tylko wiadomo nie rozpowiedaja tego wszystkim...

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Nie rozumiem co w tym dziwnego :O

Gość Monique222
a propo poznałam niedawno arabkę co ma 26 lat i nigdy nie miala męża mieszka w Libii , uczy angielskiego i podejrzewam ,że też jest dziewicą...zresztą sama mi sie wierzyla z tego ,że nigdy nie miała mężczyzny i jest jej z tym źle i chciałaby sie przeprowadzić do europy

Gość Monique222
także na pewno jest wiele dziewic dwudziestoparoletnich choc wiadomo zwykle traci sie dziewictwo myślę w wieku 17 -20 lat. jeśli jest to kogoś wybór to nie potępiam tego w żaden sposób.ja osobiscie mialam dość bujne życie seksualne bo 7 partnerów ,a le też nie chcę zeby mnie ktos potepiał w koncu w demokratycznym kraju zyjemy ;)

Gość ihihihih
ja mam 22 lata, jestem dziewicą, i z byle kim tego na pewno nie zrobie dla dumy czy coś heh :)

Gość ja mam 25 lat i te zjeste i co
w tym takiego dziwnego?:O Masturbacja jest cool:classic_cool:

Gość dziewica orleanska
a ja jestem 22-letnią dziewicą, bo czekałam dwa lata aż mnie poderwie mój ideał, w końcu poderwał i po miesiącu kopnął w dupę. zajebyście, dwa lata potencjalnego życia seksualnego poszły w chuj :o