Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trotka

sytuacja w domu

Polecane posty

Gość trotka

chcialam odlozyc kase, wprowadzilam sie do moich rodzicow-alkoholikow. Ojciec zapewnial, ze juz nie pija. Dostaliam malutki pokoik, okazalo sie, ze w domu nie ma cieplej wody i prawie pradu (np czajnik robi zwarcie). Matka sie zapila io juz pic nie moze, ojciec chla na potege (wczoraj 1 dzien trzezwosci od 3 tygodni, przepil swoja pensje i matki emeryture). Piorunem znalezlam pokoj i jutro sie wyprowadzam. Placilam za miesiac z dolu, 311zl. I dzis wlasnie mnie zapytal czy kiedy ja mu zaplace za maj. Mam 1300zl pensji, 800zl musze dac jutro wlascicielowi wynajmowanego mieszkania. Siedze i wyje, nie wiem skad mu wezme te pieniadze :(

Gość marta32320
ale kto zapytał ?? twoj ojciec??

Gość trotka
tak, moj ojciec. Mam mu placic za przemieszkany maj, czymsz, tyle wolal za mieszkanie u siebie. Jedzenie kupowalam sama, chemie itp

Gość marta32320
spakuj sie i i idz do tego mieszkania co wynajelas i juz sie nie pojawiaj w domu bo tylko kase beda od ciebie bral

Gość trotka
mieszkalismy wspolnie z narzeczonym (za 2 tygodnie mezem). O zadnej pomocy nigdy nie bylo mowy ze strony moich rodzicow. Bierzemy cichy slub, nie robimy wesela i juz bardziej nie mozemy zaoszczedzic, wynnajmowalismy mieszkanie 2 lata, pogorszylo nam sie finansowo, chcielismy sie tylko troche odbic :( Jak mozna tak traktowac wlasne dziecko?

Powiedz ze za takie warunki to on ci powinien dopłacić.uciekaj i nie becz bez sensu. Dasz to przepije wiec po co dawać. Zreszta ojcu to na zycie a nie za pokój czy na wóde mozna dac

Gość trotka
jutro sie wyniesiemy i nawet w odwiedziny nie przyjde, ale honor mi mowi, ze powinnam mu zaplacic (chociaz tyle kasy ile im juz dalam, tylko dlugi mam). Nie moge dzis bo nie mam samochodu zeby przewiesc rzeczy

Gość trotka
Krab: powiedzialam mu, tym bardziej, ze teraz za piekny, duzy pokoj z dostepem do ogrodka bedziemy placic 350zl, tylko teraz kaucja i dlatego tak duzo wyszlo. Staram sie nie beczec ale to strasznie boli :(