Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość terdewa

przerwałąm milczenie...bałąm się

Polecane posty

Gość terdewa

maltretowana psychicznie od lat, kilka aktów fizycznych, zastraszanie..dzisaj nie wytrzymałam zadzwoniłam po policję, męża zabrali, jazłożyłam zeznania nad znęcaniem się , ma postawione zarzuty, jest mi ciężko nie wiem jak to przetrwam, mam 2 dzieci, kochaja ojca, jedynie starsze dziecko widzi ,że nie zawsze jest ok....najgorsze,że ja zawsze dam sie przeprosić i trwam w nadzieji, że będzie tym razem dobrze, skąd wziąć siły, by nie wucofać oskarżenia, aby nie dać sie przeprosić, najgorsze,że ja go nadal kocham ,wiem to chore.

idź do psychologa bo kat-mężuś już zrobił z Ciebie mentalną ofiarę i nawet nie myśl o wycofaniu zarzutów.

Gość terdewa
leczę sie od dawna u psychiatry tzn farmakologicznie, pracuje i nie mam czsu na terapię u psychologa, boje sie tylko, że ulegne

Gość gracha
jeśli zmiękniesz,to obruci się przeciw Tobie.nie pozwól na to, walcz!!!

Gość nie wycofuj sie
On na to pracował pewnie latami

Gość hutylwa
Mialam podobnie jak ty. I bylam tak glupia, ze nie zgodzilam sie zeznawac w sadzie. Bylo dobrze do jakiegos czasu a potem znowu zaczelo sie psuc. Teraz jestem w trakcie rozwodu a moglam to juz miec za soba 😠 I w koncu jestem szczesliwa, bez tyrana-kretyna :D

Przykre to.współczuję kobietki.naprawde.trzymaj sie autorko bądź silna masz przyjaciół?rodzinę?nie zostawaj sama potrzebujesz wsparcia