Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia-1-9-8-6

prezent dla przyjaciółki

Polecane posty

Gość asia-1-9-8-6

hej ide dzis na urodziny do kolezanki, teraz jestem w pracy (małe centrum handlowe) czy ktoś mi moze podsunąć pomysł co kupic ciekawego? Ona praktycznie wszystko ma i na pewno ucieszy sie z czegokolwiek. zamierzam wydać do 50zł bo na wiecej mnie nie stac:)

Gość kup jej cokolwiek
:o bo ona ucieszy sie z czegokolwiek :o

Gość asia-1-9-8-6
w sensie czy kupie jej kolczyki, pasek, jakis bibelot, cokolwiek, to wiem ze jej sie spodoba bo ona lubi WSZYSTKO..juz mnie nie łap za słowka:P

woda toaletowa, bransoletka, kolczyki, książka, jakiś kosmetyk albo jakąś lepszą sól do kąpieli.

Gość kup jej cokolwiek
Szczerze to trudno mi doradzic, bo ja wiem jakie moi znajomi maja pasje i zawsze potrafie kupic im cos wyjatkowego, co im sie przyda. Nie wydaje raczej wiecej kasy niz Ty, ale o tym trzeba pomyslec tygodnie, miesiace wczesniej. Kupowanie prezentow przyjaciolom w ostatnim dniu, w centrum handlowym bo akurat sie tu pracuje, uwazam za lekcewazace i pokazujace, ze ma sie ich w dupie. W tm kontekscie wydaje mi sie, ze naprawde jest obojetne, co jej kupisz.

Gość asia-1-9-8-6
nie nie jest to lekceważace i nie swiadczy o tym ze mam ja w dupie, myślałam nad tym od dawna ale nigdy nie mam czasu wyjsc na miasto poszukac itp bo albo jestem w pracy albo zajmuję sie chorą mama albo mam inne obowiazki, wiec nie pierdul mi tu o lekcewazeniu tylko albo podpowiedz pomysł albo sie zamknij

Gość asia-1-9-8-6
klara, dziękuje za podpowiedź, kupię książke, ostatnio rozmawiałyśmy z koleżanką o jednej i na pewno jeszcze jej nie czytała:) i do tego sól do kąpieli bo wiem że uwielbia sie wylegiwać w wannie:)

No bez przesady, aby myśleć nad prezentem parę miesięcy wcześniej tym bardziej takim do 50 zł. Oczywiście nie uważam, że taki prezent jest gorszy pod jakimkolwiek względem, bo nie o to chodzi w dawaniu prezentów, no ale to logiczne, że jeżeli dajesz prezent za 300 zl to warto prędzej przemyśleć zakup danej rzeczy, ale do 50 zł to można się zastanowić 2 dni wcześniej. Oczywiście nie powinno się zostawiać takich rzeczy na ostatnią chwilę, ale bez przesady parę miesięcy. To też zależy jak ktoś podchodzi do kwestii prezentu, czy to jest coś istotnego i na pierwszym miejscy czy po prostu dodatek do życzeń.

Gość kup jej cokolwiek
Moglas kupic na Allegro a poza tym to Ty wiesz co Twoja kumpelka lubi w galeriach handlowych sa same goowna naprawde obojetne czy kupisz jej oklepany kubeczek, oklepana apaszke, kosmetyki, zestaw herbaty czy inne prezenty ktore wszyscy kupuja w ostatniej chwili swoim znajomym, przeciez tam nic innego nie ma

Gość kup jej cokolwiek
klara - do 50 zl przesylka mozna kupic na allegro portret, mozna zamowic kubki z dedykacja, ale to trzeba kupic wczesniej, bo jak sprzedawca zawiedzie, zawsze zdazysz wymyslic co innego. Mozna tez szukac jakiejs ciekawej bizuterii, ciuchow czy tanich kosmetykow, ale na okazje to sie poluje miesiacami :) mozna tez upiec samemu ciasto, ale to trzeba zrobic dzien wczesniej :) mozna kupic plyte CD w Empiku ostatecznie

No oczywiście, że można i ja nie krytykuje takiego podejścia, ale każdy inaczej odbiera kwestię prezentu jak już wspomniałam wyżej. Tak więc ktoś może stwierdzić, że czajenie się na okazje jest lekceważące, bo szkoda komuś kasy i zamiast się czaić to można odłożyć parę groszy więcej przez to parę miesięcy. Nie każdy przywiązuje do tego wielką wagę, bo tak na prawdę prezent nie jest istotny tylko szczere życzenia i zadowolenie na twarzy solenizanta, że jesteś w tym dniu szczególnym dniu z nim.

Gość lenka_pp
Ja zaprosiłam kolezanke na weekedn do spa-rewelacyjna zabawa,plus oczywiście coś na juz dobre perfumki, jesli zna sie jej ulubiony zapach ,zawsze mozna trafic.Ja wybrałam Loud Tommy Hilfiger.