Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwqkelqwneqwe

mój facet mnie

Polecane posty

Gość dwqkelqwneqwe

poniża , wyzywa od najgorszych często .. mówi do mnie szmato itd :( nie zdziwie się jak niedługo będzie mnie chciał uderzyć:(poza tym uchodze za bardzo ładną naprawdę ,a on mimo ,że niby mówi mi komplementy to czesto wytyka też mankamenty, które są drobne . dlaczego ja sie dałam traktować jak szmatę komuś takiemu? on jest gruby , rzadko sie myje , często chodzi przepocony, ubliża mi ... dlaczego? az samej mi siebie czasem szkoda...

Po co w ogóle z nim jesteś ? Miej swoją godność i nie pozwól się tak traktować, odejdź od niego.

Gość Justyna a.K.a. CzaRnA
Może dlatego że nie udało ci się w poprzednim zwiazku a później szukałaś spokoju który on może udawał by cię zdobyć. Rzuć Go i daj sobie spokój bo on napewno się od tak nie zmieni9 a szkoda życia na takie jak mówiłaś grube NIC.!

Gość costateguise
nie wyobrazam sobie zeby moj maz mogl do mnie tak powiedziec..bym trzasnela w ryja , i zamknela dzwi za soba, albo nie, to jego bym wywalila ,

Gość dwqkelqwneqwe
jak od niego nie odejdę to on mnie może zniszczyć w końcu :( już nie mam siły ,a jednocześnie go kocham pomimo wszystkiego. miłosć jednak jest głupia. ale nie mam siły wiecznie znosic tych upokorzeń. i jeszcze żeby taki ktoś jak on mnie upokarzał .. żałosne..

Gość dwqkelqwneqwe
Tylko że on pracuje a ja za poracą nie przepadam. Nie wyobrażam sobie że ktoś mógłby nie kupować mi wszystkiego albo że wstaje rano i robie coś czego nie lubię .

Nikt nie zasługuje na coś takiego. Skończ z nim, przecież to nawet nie jest prawdziwy związek. Twój facet powinien cię szanować, a nie traktować jak jakiegoś śmiecia. Zasługujesz na kogoś lepszego...

Gość dwqkelqwneqwe
to ostatnie to oczywiście podszyw. on mnie nie utrzymuje nie jestem od niego zależna finansowo. wogóle kasy za wiele nie ma, ale ja na to nie patrze u faceta

Gość dwqkelqwneqwe
wiem , nikt nie zasługuje żeby go traktowac jak śmiecia... ale czasem myślę ,ze może on by zaslużył , może to chore ,ale chciałabym żeby cierpiał tak jak ja cierpiałam

To nawet lepiej że nie jesteś od niego zależna. Możesz łatwo skończyć ten chory związek...wyobraź sobie że masz z tym typkiem wspólne mieszkania na kredyt i wtedy zaczynają się schody...chociaż jak komuś naprawdę zależy aby zerwać wszelkie znajomości poradzi sobie i w gorszej sytuacji...

Gość dwqkelqwneqwe
moje koleżanki by na niego nie spojrzały nawet te mniej ładne ode mnie. a ja przy nim tkwię.. on mnie poniża . sama siebie nie rozumiem bo te moje płacze , stres, nerwy mnie niszczą. zastanawiam się nawet czy on jest normalny czasami.. bo nie raz jest miły , a za sekundę wyjeżdza mi z tekstem szmato z byle powodu. albo jest miły i mnie przeprasza, prawie placze jak mnie przytula i obiecuje ,że postara sie żeby było jak najlepiej teraz ,a za dosłownie 5 minut usiadzie przed tv i znowu mu coś nie gra i znowu jest nieprzyjemny

To nie jest chore że chcesz jego cierpienia. On cię poniżył, upokorzył, w I fazie każdy chciałby cierpienia takiej osoby...dopiero potem jak odbudujesz swoje życie na nowo, może będzie ci on już kompletnie obojętny

Gość monika942
dwqkelqwneqwe.Ile on ma lat?

Gość dwqkelqwneqwe
27, ja mam 21

Gość monika942
Facet powinien kobietę szanować a nie wyzywać od szmat.