Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magggy32

wakacje nad bałtykiem

Polecane posty

Gość magggy32

mam pytanie gdzie jedziecie na wakacje nad morze bałtyckie gdzie jest najfajniej a moze ktos poda namiar w sopocie na jakies niezadrogie kwatery w sopocie i zeby nie było za daleko nad morze...a co z wyzywieniem...mnie interesuja sniadania i objado- kolacje .Słyszałam ze Sopot jest bardzo drogi...aha a co sadzicie na temat Kołobrzegu i Łeby..?porosze o odpowiedz pozdrawiam

ja wybieram sie do łeby w lipcu, moim zdaniem najfajniejsza miejscowosc

Gość ahhhhhhm
No wiec jesli chodzi o trojmiasto to radze wybrac Gdansk :) cenowo jest normalny, najdrozszy jest Sopot (zdzieraja z cen ostro) sama tam kiedys mieszkalam we wakacje 2mies. ale to akurat bylo mieszkanie wujostwa, sklepy na monciaku maja astronomiczne ceny , np. siec 34 - za kg bananow chciala uwaga ponad 10zl :D:D:D

Gość ahhhhhhm
a jesli chodzi o Gdansk to proponuje kwatery prywatne chyba najtaniej to wyjdzie, aczkolwiek wtedy sa z dala od morza, lub trzeba poszukac czegos blisko morza w Gdansku. np. Gdansk Brzezno, Jelitkowo itp.

Gość junona555
Bardzo fajnie jest w Primavera Spa w Jastrzębiej Górze. Można tam również wynająć domki letniskowe, które są świeżo wyremontowane. Moim zdaniem wakacje nad morzem to bardzo dobry pomysł, aby odpocząć od codzienności i zapomnieć o stresach.

Ja wynajela mieszkanko w Gdansku- 90 zl za dobe, w mieszkaniu jest wszystko. Przy dwoch osobach, za 45 zl jest idealnie :). I tez polecam Gdansk kazdemu zainteresowanemu

Gość bonappetitttte
ja powiem tak: od kilku lat unikam takich miast jak Kołobrzeg, Sopot, Międzyzdroje itd.. dlaczego? 1. kupa ludzi, dosłownie tłumy, na plaży masakra, później kupa śmieci. 2. wszechobecna, wkurwiająca WarszaFFFFka! polecam takie mniejsze, ale fajne miejscowości Darłówko (polecam), Ustka może? Ustronie Morskie.