Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniec złudzeń

kto oglada program John and Kate plus Eight na travel an living?

Polecane posty

Gość koniec złudzeń

program o tej rodzine z 8 dzieciakami, szecioraczki i blizniczki

widzialam kilka odcinkow ale nie zainteresowalo mnie za bardzo. u nich wyjscie do sklepu to wielka wyprawa :) widzialam ten odcinek jak uczyli szescioraczki sikania na nocnik, ja ucze jednego i mam dosyc :D tyle ze teraz to juz jest kate plus 8

Gość /////???????????//
A co rozwiedli się?

rozwiedli się? Dawno nie oglądałam. Jeju zostać samą z 8dzieci to wyzwanie :) Czasami oglądam i mnie te dzieci wydają się dosyć grzeczne. Nieczęsto przynajmniej pokazują wielkie histerie itp.

z tych urywkow co widzialam to tez mi sie te dzieci wydaja bardzo grzeczne albo nie puszczaja urywkow jak maluchy daja popalic ;) tak rozwiedli sie w zeszlym roku

Gość Ale przecież to jest już
stare! Skończyło się rok temu jak dzieci poszły do szkoły, a Jon się wyniósł od tej pizdy. Oglądałam to 3 i 2 lata temu na YouTube. Wszystkie epizody na bieżąco. :P

Gość tgrgrg
Oglądam czasem ale nie mogę za długo bo mnie mdli. Rozwiedli się? Wcale się nie dziwię bo to nie było życie tylko jakiś koszmar. I jeszcze ta kobieta w którymś ze zwiastunów puszcza tekst że chce czytelnikom jakiegoś pisma popularyzować ideę jaką realizują swoim modelem rodziny (czy jakoś tak). Jaką ideę? Że mieli przerażającego pecha do dwóch ciąż skutkujących ośmiorgiem dzieci? Co tu popularyzować? Chyba raczej płakać nad tym co im się przytrafiło. A dzieciaków strasznie mi żal. Tyle każde z osobna ma uwagi rodziców, co dziecko z sierocińca.