Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszę podjąć decyzję

samotność faceta w związku, po 40-tce

Polecane posty

przecież to nie jest problem, nie o tym piszę

Gość dlaczegoooooo
tatusia trzeba oddelegowac do mamusi przeciez napwno mamusia teskni za tatusiem to po pierwsze jak masz byc zadowolony ze zwiazku jak masz ciagle wolnego słuchacza w domu wiem cos o tym siedem lat mieszkalismy z mezem Sami i było nienajgorzej teraz jest delikatnie mówiąc kryzys bo budujemy sie i zamieszkalismy tymczasowo u tesciow tylko to tymczasowo juz trwa cholera dwa lata a rodzina meza daje nam tak popalic ze zyc sie odechciewa Wniosek; Tatus eksmitowany do mamusi

mamusi już nie ma+ tatuś sympatyczny... generalnie chodzi o to czy trwać w takim związku.. dzieci nie ma i radości z życia też nie.. przejść na wieczny altruizm..?

Gość tokijskazagadka
ja uwielbiam facetow po 40tce :) ❤️

gośćiu - nie smęc tutaj - rozwiadź sie najpierw jak jesteś taki nieszczęsliwy - a późnieej bujaj sie z malolatami w/w międzyzdrojach - i po sprawie . ale ja podejrzewam ,ze Ty za miekki jestęś na takie rozwiazanie - bo jak Cie malolata rzuci - to gdzie nieszćzęsny polecisz jak nie do " gderającej " żonki ? " głowa siwieje - doopa szaleje " jak mawiała moja mama o taki sytuacjach i świtą racje ajk widze miała :)

Gość życie nie jest clar
wiesz opieka żony nad ojcem godny fakt podziwu ale ............ to Ty jesteś/masz być /w jej życiu najważniejszy,tym bardziej że macie tylko siebie,rozmawiaj z żoną nawet jak będą łzy i podniesiony głos,powiedz to wszystko co nam a może i więcej;) walcz a jak się nie da to owszem masz prawo myśleć też o sobie powodzenia Jagoda

Gość Ania 38
tylko nie zrób dziecka kochance jak mój m dopiero Cię to rozrusza hahah zawali Ci się spokojne życie na główkę...

dzięki Jagoda za rozsądne słowa.. tylko już rozmów temat wyczerpany.. siedzę na walizkach...

Gość życie nie jest clar
rozłąka może wiele wyjaśnić ale też może zamknąć drzwi...przemyśl to może ;) a może jakiś zryw z Twojej strony;) wiesz taki nieoczekiwany wyjazd we dwoje;) partnerstwo to wyższa szkoła jazdy;) i tu nie chodzi o racje i przywileje tylko o nasze szczęście dlatego warto próbować