Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiaa_29

jestem internetowo samotna :(

Polecane posty

Gość asiaa_29

Wiecie co? Brakuje mi kogoś/czegoś w internecie. :( W realu mam paru znajomych, ukochanego faceta z którym mieszkam, fajną pracę. Od kiedy jestem na stałe "podłączona" :) do sieci, mija 7 lat, przez ten czas miałam swoje "domki" internetowe (tak je zawsze nazywałam) i mnóstwo znajomych. Ale od prawie roku - posucha. Najpierw zrezygnowałam z ukochanego forum na którym byłam kilka lat, bo pozmieniali się ludzie, atmosfera, nie podobało mi się.... Potem znajomi internetowi jakoś się wykruszyli, część się chajtnęła, część wyjechala za granicę. Miałam jedną długoletnią (5 lat) przyjaciółkę internetową, ale po jakiejś głupiej kłótni nie rozmawiamy już ze sobą od roku. :( Mój facet ma swoje fora, swoją grę, więc gdy wieczorem odpoczywamy, on ma gdzie "posiedzieć". A ja? Sprawdzę pocztę, sprawdzę konto bankowe i ...koniec, nudzę się. A wiem, że fajnie mieć swoje miejsce w sieci, albo przyjaciela/przyjaciółkę internetowego, takiego z którym się tylko gada i pewnie nigdy się go nie spotka. Owszem, bywam na kafeterii, ale to z nudów. :O I tu nie ma nic stałego, ludzie z reguły się zmieniają, tematy umierają...

Gość
jak ten internet miesza w głowach

Gość asiaa_29
No - czyli miejsca w które zagląda się codziennie i czuje się jak w "domu". Neiktorzy tak traktują np. n-k, ja nie mam tam konta.

Mo. :) Aż Cię ucałuję bez względu na konsekwencje deszczowe. 😘

Gość chichotpaszczura
pytanie czy mieszkańcy w tych domkach równie uroczy bo domki niezłe :)

Gość dziewczę z kafe
a koniecznie musisz siedzieć w necie gdy Twój facet też siedzi? znajdź sobie inne zajęcie..ja nie wiem jak można siedzieć w necie z własnej woli, siedzę nieraz na kafe bo i tak siedzę przed komputerem z przymusu, więc sobie czytam chwilami kafe, ale gdy tylko mogę wyłączam ten cholerny komputer i uciekam

Gość ja mamto samo co autorka
i nie wiem dlaczego ale im dluzej przebywam w internecie tym bardziej samotna sie czuje, nie potrafie juz stworzyc zadnej dluzszej relacji, wszyscy jakby ode mnie uciekaja, pewnie dlatego, ze jestem nieciekaawa, ale kiedys tego tak nie odczuwalam:( zawsze z kims moglam rozmawiac, a teraz? poprostu nie umiem?