Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świntuszka

Uwielbiam erotomanów-gawędziarzy!!!

Polecane posty

Gość świntuszka

bardzo lubię facetów, którzy nie wstydzą się mówić o seksie :) podnieca mnie to :D jakieś fantazjowanie, mówienie co chciałby zrobić itd. :D samo słuchanie czegoś takiego tak bardzo mnie nakręca, że facet może byc nawet nieatrakcyjny i nijaki.. ale podnieca mnie i jestem ciekawa, czy faktycznie jest tak jak mówi.. :D najlepiej kiedy podczas seksu szepcze jakieś świństewka do ucha, albo opowiada co zaraz mi zrobi, lub rozkazuje.. ogólnie dominacja mi się podoba. :) samo to, że jestem taka słodka, mała, niewinna i kochana też jakoś mnie podnieca, bo mam świadomość, że ten facet chce mnie zdemoralizować.. :D ale ostatnio kontakt z kimś takim miałam ponad rok temu. :( tęsknię za tym... :(:(:(

Gość hehehehahaha
Często tęsknimy za tym co było, ale i tak pomimo wszystko trzeba iść do przodu... Może w końcu trafisz na takiego faceta, jakiego szukasz;)

Gość świntuszka
teraz tacy to tylko stare chłopy :( a ja szukam młodego ogierka o takim usposobieniu :D

Gość hehehehahaha
Niestety Ci nie pomogę... u mnie mówiąc dowcipnie najbardziej natarczywym tekstem była odpowiedź na pytanie:"Na ile byś mnie ocenił"... Odpowiedziałem, że w skali od 1 do idealnie 69:D Raczej trzymam język na wodzy, więc musisz szukać dalej;)

Gość świntuszka
eee, facet powinien umieć powiedzieć coś, albo właśnie zażartować w taki sposób, żeby podgrzać atmosfere :D inaczej dla mnie jest zwykłym kolegą, aseksualnym znajomym. oczywiscie też obleśne teksty z durnowatym śmiechem, na niskim poziomie i bez inteligencji to totalne dno. ale mówię tutaj o facetach, którzy potrafią subtelnie i delikatnie kusić, albo uwodzić.. :D no niesamowici :D

Gość hehehehahaha
Czyli jesteś kobietą, która uwielbia dowcipy typu "wibrator Voodoo":P To, co u innych wywołuje wypieki na twarzy - Tobie sprawia niesamowitą, oczywistą frajdę... Lubisz nie tylko uwodzić, ale i być uwodzoną w sposób pikantny;) Zdajesz sobie sprawę z tego, że przy takich osobach możesz zdjąć codzienną, nakładaną maskę niewinności i po prostu stać się prawdziwą, dziką kobietą, którą jesteś.

Gość erotoman jestem roman
ja bym chetnie z taka erotomanka popisal

Gość jhdfkghdfkh
Ja też bym z taką pogadał. Gdzie są jeszcze takie, które się wprost do tego przyznają ?

Gość świntuszka
no tak jest :D mam taką subtelną, kobiecą urodę i filigranową budowę ciała z krągłościami gdzie trzeba :D lubie facetów z charakterem, inteligentnych, którzy mają poczucie humoru na poziomie :D tego mi trzeba i tego szukam.. sama mam "kurwiki w oczach" i to też podoba mi się u facetów :D jak są tacy dość śmiali w obyciu z jedną kobietą(nie z wszystkimi jakie znają) :D

Gość reyuhreujed
polecam sedesa z forum:P

Gość ljhgljdflj
a tak z ciekawosci ile masz lat??

Gość hehehehahaha
" no tak jest mam taką subtelną, kobiecą urodę i filigranową budowę ciała z krągłościami gdzie trzeba " Nie dość, że "prawie jak nimfomanka" to w dodatku niezwykle skromna... Zastanawiam się, czy o takich jak Ty powinno się rozmyślać, ale omijać z daleka, czy się po prostu przystawiać, ale wcale nie myśleć?

Gość świntuszka
woj. Śląskie. :) 22 lata, e-maila nie podam, gdyż nie mam anonimowego, a w loginie z prywatnego maila mam imię i nazwisko :D reprezentuję sobą znacznie więcej niż zaprezentowałam w tej chwili na forum.. :D nie chcę tutaj jednak zbyt wiele o sobie mówić, żeby przypadkiem ktoś mnie nie zdemaskował :D co do mojej prezencji - myślę, że kwestia gustu, jednak na brak powodzenia nie narzekam, a figurę mam jak marzenie :D

Gość świntuszka
"Zastanawiam się, czy o takich jak Ty powinno się rozmyślać, ale omijać z daleka, czy się po prostu przystawiać, ale wcale nie myśleć?" - powinno się rozmyślać i przystawiać.. :D mam nadzieję, że nikt tutaj nie myli pojęć i nie stwierdzi, że jestem "łatwa" bo lubie flirtować.. :D otóż nie jestem łatwa - mam za sobą jednego partnera seksualnego ze stałego związku czteroletniego. ;) poza nim nie dotykał mnie nigdy żaden inny facet.. (chyba, że w wyobraźni lub snach :D)

Gość hehehehahaha
Jeżeli masz ochotę na chwilę rozmowy z kimś kto raczej odbiega od Twojego opisu... To gwarantuję miły flirt pod numerem gadu: 23978828.

Gość świntuszka
niestety nie mam anonimowego numeru gad-gadu :( nie mam też możliwości założenia takowego, gdyż mam konnekt :D odezwałabym się z prywatnego, ale nie mam gwarancji, że nie pojawi się on tutaj na forum ;>

Gość hehehehahaha
Masz moje słowo, że po dzisiejszej krótkiej rozmowie skasuje Twój numer i nigdzie on nie wypłynie;) Chyba tylko od Ciebie zależy, na ile potrafisz zaufać takiej niezwykłej osobie jak ja^^

Pwoem szczerze, że ja też lubię poswintuszyć. Najprościej ujmując lubie seks i bardzo lubię o tym rozmawiać.

Gość mi wystarczy że będzie
" niestety nie mam anonimowego numeru gad-gadu nie mam też możliwości założenia takowego, gdyż mam konnekt" czyli chciałaś tylko wszystkim oznajmić na forum na co masz ochotę:)

Gość Gość  swintuszka

Mam na imię maciek Lubie sex telefon 

Gość Gość  swintuszka

Chętnie zrobię z Tobą sex telefon napisz na emalia maciejimb@o2.pl