Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AniaMM

Przegladam allegro, i jestem w ogromnym szoku!!!!!!

Polecane posty

Gość AniaMM

Przegladam allegro, i jestem w ogromnym szoku!!!!!! Ci ludzie wystawiaja rzeczy na allegro, za np 89 zl, ktore kupili w stanach w promocji za 3 dolary!!! Kto to kupuje????? To jakis skandal!!!

Gość AniaMM
Ludzie!!! czy to jest mozliwe? Kupilam taką sukieneczke w USA z a 3,99$ Spojrzcie tutaj na cene!!!

chyba każdy nie poleci sobie do usa zeby kupic sukienke za 4 dolary

Gość lamka 2
I co w tym dziwnego, nie każdy może pojechać i sobie kupić

Gość AniaMM
Jak to co w tym dziwnego? Rozumie, ze mozna wystawic za 50 zl, ale za 110? to chyba przesada!!!

Gość ale coś ty taka pobudzona
????? nikt ci nie każe kupować!!! zresztą nikomu nikt nie każe.... wyluzuj, bo złość piękności szkodzi ;)

Gość do marta grzechu warta.
i ty uważasz, ze ten spaślak jest grzechu wart, chyba poleci tylko ten facet co lubi słoninę, a fuuuuu, taka młoda a tak się utuczyła, widocznie żre niemało

Gość AniaMM
Oczywiscie ze nikt nic nikomu nie kaze....tylko, kurcze.... to jest w pewnym sensie przesada, nie uwazacie?

a to nie powinien byc temat na forum ogólne a nie ciąża, porod macierzyństwo???

Gość a kogo to obchodzi ze
ktoś chce kupić sukieneczke az ze stanów to sobie kupuje jesli materiał jest bardzo dobry , sukienka nowa Nikt przeciez nie ma obowiązku tego kupować , drugi chce niech wystawia Ta sukieneczka w truskawki jest super :-)

Gość AniaMM
no ale temat dotyczy ciuszkow niemowlecych!!

Gość AniaMM
Jest super to prawda, mam takie 2, tez sie zastanawialam czyby nie wystawic, ale myslalam o gora 40 zl... a tu patrze... no jakis szok!!

Gość a kogo to obchodzi ze
a moze to ukryta reklama ;-) Co do sukieneczki to śliczna

Gość AniaMM
To nie jest zadna reklama... Mam takie 2, dla dziewczynek na 6 m. inne tez przepiekne inne kolorystycznie... Ale rowniez cudowne... i wiecie co? Chyba sobie pojde zrobie zdjecia i tez zaczne sprzedawac!!!

Gość do AniaMM
przed chwila zalozylas topik czy warto wyjechac do Stanow w ktorym piszesz ze nie masz dzieci a tutaj cos sciemniasz o 2 sukienkach. Przeciez to Twoja reklama :P

Gość to rob co nas to obchodzi
ja i tak nie kupie :D

Gość Ehhhhhhhhhhhhhhhh
Mnie już nudzi ten wszechobecny zachwyt USA - autorko, kochasz ten kraj-wyjedź i żyj tam sobie szczęśliwie! I daj ludziom pozarabiac na allegro. Sama wystaw te suknie za 500zł może ktos kupi. Nie bardzo rozumiem w czym jest problem. Jejuś! :-)

Gość ale przeciez autorka
przeciez atorka zalozyla pare dni temat, ze kupuje hobbistycznie ciuchy dla malych dzieci jak jest za granica;)wiec luz;) ania mm ty tez wyluzuj, jakby nie bylo na to popytu to nikt nie wystawialby sukienki za taka cene:)dla wielu osob z polski ta rzecz jest po prostu oryginalna i atrakcyjna, wiec nic dziwnego, ze ktos chce zarobic:) zreszta patrzac na ceny i jakosc polskich rzeczy to 109 zl za suknie prosto z hameryki to chyba nic wielkiego?;)

gdy ja przebywalam w holandii kupowalam ciuszki za 1euro dzieciom mojej siostrze choc w polsce takie same kosztowaly ok 70zl. no ale przeciez wiadomo ze w kazdem kraju rozne ceny a w pl najdrozej wiec nie ma sie co dziwic a nie kazdy ma okazje kupic cos za granica przeciez specjalnie nie pojedziesz 1000km dalej zeby nakupowac ciuchy za pare groszy.