Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byc moze za mlodaaa

w jakim wieku zaczelyscie nocowac u chlopaka?

Polecane posty

Gość byc moze za mlodaaa

ja mam 18 lat i nie mogę. i to nie, ze ona nie lubi mojego chlopaka, a wręcz przeciwnie- ale w ogole uwaza, ze seks jest dozwolony od 18stego roku zycia (tak mi mowila, jak mialam 16-17) i że jak będę u niego nocowac, to wrócę z brzuchem :o na wakacje też nie będę mogła pojechac z nim, tylko jeszcze pokój będę musiała miec z innymi osobami, żebyśmy czasem sami nie zostali. trochę mnie to irytuje, tym bardziej, że jesteśmy razem ponad 2 lata ;) jestem ciekawa jak było w waszym przypadku?

Gość dziewczyna z grzywką
Hmm.. W moim przypadku nie było problemu jeśli chodzi o wyjazd na wakacje. Wyjechaliśmy we dwoje(ja miałam wtedy 19 lat mój chłopak 21), moja mama nie miała nic przeciwko temu. A co do nocowania u siebie to zdarzało się ale to w jakichś wyjątkowych okolicznościach i też rodzice nie mieli nic przeciwko. Ale jak mówię, to były wyjątkowe okoliczności. Mi się wydaje, że to kwestia zaufania rodziców do nas.

W wieku 18 lat. U chłopaka i z chłopakiem na wyjazdach i w ogóle. Na początku rodzice mieli wąty, ale kiedyś im dobitnie powiedziałam, że nie mają się czego bać, wnuków bawić jeszcze nie będą, i dali spokój :) Teraz jest luzik. A mam 22 lata.

Gość dgdgfdgfdgdgdg
17 w wyjątkowej sytuacji a po 18 to już żaden problem jak chcemy gdzieś jechać

Gość woman with the kiss
tak samo jak u dziewczyny z grzywką. Zawsze jechało się w kilka osób. A nocowanie u chłopaków jak masz mniej niz 18 lat uważam za głupotę. Jak to ani twój narzeczony ani nic. I teraz jest tyle nastolatek wręcz dzieci w wieku 15/16 a nawet 14 lat w ciązy...za lekko to traktują. za moich czasów ciąze były czasem u dziewczyn w zawodówce. Te ze szkół średnich inaczej myślały.

dokladnie nie pamietam,ale na pewno juz po maturze... I raczej obylo sie bez problemow:) jak pojechalam do niego,to w szoku bylam,bo jego mama sama to zaproponowala,to znaczy naszykowala nam posciel itd. U mnie w domu bylo gorzej - ze wzgledu na to,ze mieszkala z nami babcia,dla ktorej bylo to wielkim szokiem.

Gość wiemwiemwiemwiem:D:D:D
yy 19:D ale itak musialam sie meeega tlumaczyc