Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nepheutes

pieprzyki można jakoś zapobiec ich wychodzeniu?

Polecane posty

Gość nepheutes

od małego miałam kilka pieprzyków , jak praktycznie każdy, to takie typowe płaskie małe pieprzyki brązowe. Ale z wiekiem widze jak wychodzi mi coraz wiecej szczegónie na rękach. Najpierw robią sie małe czerwone plamki a potem z nich powoli robi się pieprzyk. z roku na rok przybywa mi kilka, a tych czerwonych plamek coraz więcej. nie chce miec całych rąk usianych w pieprzykach. Pomocy, jest jakiś sposób na to ? Krem wybielający coś pomoże? pousuwałabym sobie je potem ale słyszała ze to nie tania impreza =-= a ja mam ich coraz wiecej

Gość mrowa231094
Dobry krem z filtrem 50+ (Bioderma, La Roche...)

Gość z wiekiem będzie ich
coraz więcej! A co do czerwonych - czy bierzesz lub kiedykolwiek brałaś jakiekolwiek hormony? Tabletki anty? To od tego.

Gość nepheutes
nie nigdy nie brałam żadnych hormonów, nie wiedziałam ze to może mieć zwiazek może powinnam wybrać się do lekarza i się upewnić czy hormony mam wporzątku

Gość lucka123
mi sie zawsze po wakacjach robi w cholere pieprzykow ! Od opalania mi sie wydaje, chociaz sama nie wiem :/

Gość kostruszka
Ja też szukam recepty na powstrzymanie pojawiania się pieprzyków (u mnie wysiew nagle rozpocząl sie pół roku temu - przybyło mi kilkaset!!!! pieprzyków), ale nikt nie potrafi mi jej dać. Chyba po prostu medycyna jest tu bezsilna...

Gość też tak mam to kwestia hormonó