Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majuuunia

Czy wypada...

Polecane posty

Gość Majuuunia

...czy wypada na drugiej randce iść do faceta do domu? zaznaczam ze nie będzie sexu.:)

Gość Majuuunia
żartowałam, pewnie ze sex będzie i to jakiiii

Gość Majuuunia
strzele mu tylko loda...ale to nie sex :)

Gość Majuuunia
będę lizać jego kabanoska caluteńką noc aż mi się uszy będą trzęsły.

Gość Majuuunia
podszyw :)

Gość marta grzechu warta.
wypada dlaczego nie ale uważaj może to taki typ który przedstawi cię rodzicom i powie że niedługo bedą mieli synowa:P

Gość x666x
napewno chce cie wyruchac :D

Gość marta grzechu warta.
a to co innego , tym bardziej bym poszła:) jeśli to fajny facet ?

Gość teneryfaaa1
pewnie że wypada :)

Gość ja uwazam ze nie
w tym rzecz czy wypada czy nie . jesli jednak zadajesz sobie takie pytanie to nie idz na druiej randce. wydaje mi sie ze jesli juz pytasz o to co wypada to bardziej wypada zeby ten chlopak najpierw przyszedl do Ciebie do domu, zeby to ew. Twoi rodzice go zobaczli. Zreszta nie tlko dlatego. Dopiero jak on przyjdzie do Ciebie to wypada (o wypadanie pytasz) pojsc do niego .

hehe, no po pierwszym spotkaniu wydaje sie ze fajny. i nie wyglada na takiego co by chciał mnie poprostu bzyknąć...:) hehe, ale wiadomo co im siedzi w głowach!:D hehe!

moi rodzice?:O ja też mieszkam sama!:D dodam ze on ma 28 lat a ja 24:) moze to głupio zabrzmialo teraz:D , byłam na 100randkach w swoim zyciu, ale jakos chce zeby bylo tak jak sie nalezy.:) nie bele jak:)

Gość ja uwazam ze nie
... to jesli chcesz i Ci zalezy to mim zdaniem nie idz. Nie idz. Pojscie to niby nic ale jednak cos ;-) Niech poczeka. Bardziej doceni jak "zadasz sobe trud. lub zechcesz" zawitac w jego progi. Serio. Nie mowie zeby nie wiadomo ile ale jednak ja bym tak zrobila. Sama poczujesz kiedy to bedzie- on doceni to bardziej niz gdybys poszla od razu (nawet na herbate tylko). Ale zrobisz jak zechcesz

no to wypada czy nie wypada???:O skoro mnie zaprasza na kolacje:O a sex na ktorej randce proponujecie?

Gość ja uwazam ze nie
o rany.jak pytasz czy wypada to ci mowie ze nie za bardzo Ci sie oplaca (a wiec nie rzecz w tym czy wypada) przyjmowac zaproszenie do domu na 2 randce. Mozesz i od razu isc i sex . Ale jesli Ci zalezy na chlopaku i masz nadzieje/ochote na udany dalszy ciag to nie tak od razu.Cos czego nie dostaniesz za pierwszym razem kiedy zechcesz a czemus lepszy smak ;-) Glupie ale tak jest. Zreszta jakby bylo fatalne zauroczenie to juz bys tego pytania nie stawiala bo bylo juz by po. Moja rada w sytuacji kiedy Ci zaley naciagu dalszym- nie rob od razu tego co ci proponuje a po drugie zrob to nie za pierszym razem kiedy i ty chcesz tylko za nastepnym;-)

Hyhy. Facet zaprasza Cię na kolację do swojego mieszkania, którą sam ugotuje... No masz rację, na pewno nie oczekuje miłego zakończenia :D:D:D

E tak na drugiej na kolacje do jego mieszkania? Pewnie bedzie winko i on liczy, ze jak Ci troche zaszumi w glowie to nmoze bedzie cos wiecej ;) Ja bym jeszcze kilka randek poczekala. Bo to dziwne, zeby juz na drugą randke do domu na kolacje zapraszac- to sie jednoznacznie kojarzy. Na tym etapie to sie chodzi do restauracji, kina, kluby i spacery.