Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ajab Si

Czy moge być w ciązy

Polecane posty

Gość Ajab Si

Zastanawiam się czy mogę być w ciąży.Ostatnią @ miałam 2 maja do tej pory nic. Zdarzyło nam się w tym miesiącu tylko trzy razy dwa w gumce 10 i 22 maja no i 29 niestety bez zabezpieczenia.Cykle mam nieregularne od 26 dni do 33. Zwykle na tydzień przed @ moje piersi stają się bardziej pełne no i pobolewają. Teraz tak się stało dopiero 30 maja. Niepokoją mnie bolące sutki, bo tak wcześniej nie miałam. Zrobiłam test w środę negatywny wyszedł. Ale pewności ciągle nie mam, bo @ ciągle nie ma.

Gość ja mam podobnie
tylko cykle troche dluzsze.tez sie zastanawiam i nie moge przestac myslec:) chyba test nas czeka :)

up up Jeżeli wydaje ci się, że już gorzej być nie może - na pewno będzie. Jeżeli wydaje ci się, że już gorzej być nie może - na pewno będzie. Jeżeli wydaje ci się, że już gorzej być nie może - na pewno będzie.

Gość 3majowa
zrób test jeszcze raz za kilka dni. ja np zaszłam w ciążę ok 5 tygodni po ostatniej miesiączce, a to z powodu nieregularnych cykli. może też tak masz i jeszcze test nie wykazał :)

Mam głęboką nadzieję że jednak nie jestem, bo mogłam zaszkodzić dziecku ( dwie aspiryny i gorąca kąpiel)

Gość kakarka
trudno powiedzieć.. ale skoro test wykazał, że nie.. czekaj cierpliwie na @..