Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skorpioniczka91

jaki znak zodiaku pokocha skorpiona?:)

Polecane posty

Gość skorpioniczka91

z kim skorpionice stworza zwiazek?

Gość eineete
Z drugim skorpionem. Ostro i namiętnie. :)

Gość piniacukrowa
wymiana jadu poprzez żądełko :)

Gość dożynowa
SKORPION

Gość skorpioniczka91
ale powaznie pytam, czy ktos sie na tym zna? sa jakies metody kojarzenia par w ten sposób?:)

Gość marta grzechu warta.
glonojad

Gość skorpioniczka91
ej?:) powazniej troche....:)

Gość podobno najlepiej ze znakiem
który ma wodny ascendent, a nie wodny znak zodiaku, czyli ascendent w wodniku, rybach, raku. Ze skorpionem się pozabijają, bo są uparci i stanowczy i zadne nie ustąpi.

Gość ninufka
Całkiem nieźle jest z rakiem. Odrobinę mdło, ale czule i bezpiecznie. To Ty będziesz panią w takim związku, a że czasem sobie ziewniesz? No cóż: coś za coś. ;)

Gość ja uwazam ze nie
byk (namietni bardzo) skorpion (jak wyzej) a jaki znak namierzasz? albo jaki namierza ciebie?;-)

Gość skorpioniczka91
wodnik.....

Gość ojda ojda
wodniczka i skorpion jestesmy ze soba dwa lata:) jest cudownie, chociaz czasem bardzo mnie irytuje ze pan skorpion jest taki zamkniety w sobie a zarazem wydaje mu sie ze nie ma wad;) ale da sie przezyc. klocimy sie bardzo rzadko, seks jest nieziemski.. wszystkie horoskopy mowia ze to jedyne połączenie ktore nie ma racji bytu, jak widac sa wyjatki :classic_cool:

Gość licencjatka_ona
nie ma reguły. ja skorpion- moja pierwsza milosc to koziorożec, bylo pieknie, cudownie, namietnie i wszystko co najlepsze, no ale niestety w zyciu roznie bywa. Drugi partner skorpion :D o dziwo nie bylo ŻADNYCH spięć i klotni. On kochał szalenie. Trzeci partner- rak, a uparty jak osioł. ciągłe klotnie i pretensje. takze ja ze swojego doswiadczenia polecam skorpion-skorpion, ale wiem że nie zawsze się to uda :D

Gość jak w temacieeeeee
u nas jest skorpion-skorpion i nie polecam przez 4 lata bylo cacy, po slubie kazdy z nas chcial rzadzic i dominowac, ciezkie kompromisy itp itd

Gość mariolka2234
wodnik :) moj pan to skorpion ja wodnik,napoczatku ciezko teraz bosko :)

Gość mariolka2234
a podobno wodnik i skorpion to najgorze polaczenie ;p

Gość samanthajones
wodnik kobieta plus skorpion mezczyzna najgorsze polaczenie - najslawniejsza astrolozka wysnula taka teorie. nigdy nie moge zapamioetac jej nazwiska... ja skorpon i moj partner zyciowy tez skorpion. Pelna otwartosc, pelne zrozumienie, bratani dusza. jest cudownie. P.S. nie wiem, co za gamon astrologiczny napisal, ze wodnik to znak wodny...... wodne znaki to ryby, skorpion i rak. wodnik jest powietrzny

Gość samanthajones
co do polaczenia skorpion-skorpion... zalezy od charakteru...ja dominuje, poniewaz taki mam ostry charakter, ale tak naprawde w zwiazku nie przepadam, gdy mi sie ta paleczke oddaje...takze ze swoim skorpionem jest mi dobrze, bo nei zawsze mi na to pozwala....ale czesto daje mi sie nacieszyc władzą, bo mimo wszystko chyba potrzebuje od czasu do czasu. on kocha bardziej. szalenie, wrecz toksycznie. ja moze nie szalenie, ale tez dosyc toksycznie. takie uczucia nie zdarzaja sie czesto i mysla, ze tylko w polaczeniu skorpion-skorpion moze byc tyle pasji, nienawisci, milosci, uzaleznienia, ale rowniez czulosci, bliskosci i pokrewienstwa dusz. czytalam tez, ze tylko skorpion potrafi zrozumiec drugiego skorpiona. wraz z panną to 'najdziwniejszy' znak zodiaku....

Gość samanthajones
co do polaczenia wodnik on + skorpion ona (płeć też odgrywa w astro rolę) ...były fajerwerki, ale tylko na początku. niewarto i boleśnie dla chyba obu stron. potencjał jest, ale tylko jeśli to ma być związek na parę spotkań

Gość samanthajones
wg mnie skorpion powinien wiazac sie z bykiem, koziorozcem, rybkami, skorpionem i rakiem. chociaz rak najmniej z powyzszych, poniewaz zostanie okrutnie stlamszony przez skorpiona.

A ja jestem skorpionica związana z wodnikiem i jest cudnie :) Nie zawsze trzeba wierzyć horoskopom ;)

Gość ojda ojda
no wlasnie, podobno skopioni wodnik to najgorsze połączenie.. my sie z tego smiejemy:) chiciaz wiele rzeczy sie potwierdza.. jest ogien i namietnosc, klotnie sa zawsze burzliwe.. jest zazdrosc, cholerna.. nigdy tego nie doswiadczylam wczesniej..zawsze bylam zazdrosna, ale teraz to juz mam chyba problem;) on tez:P no i jeszcze kwestia ciąglej potrzeby nowosci.. skorpiony dosc szybko popadaja w rutyne, dlatego raz na jakis czas musze wykazywac sie inicjatywą, zeby znowu bylo "jak na poczatku", dla niektorych moze to byc dziwne i niepotrzebne utrudnianie, tylko ze ja nie widze nic zlego w ozywianiu zwiazku.. da sie:)

Gość skorpioniczka91
ja generalnie poszukuje koziorozca lub wodnika FACET ZE STYCZNIA:d albo z marca, to ryby raczej...

Gość a jest ktos z Was w zwiazku
gdzie ona jest spod skorpiona , a on spod lwa ? Zastanawiam sie czy bysmy sie nie pozabijali :D

Gość najgorszy dla skorpiona wodnik

Gość Lil.
Ona skorpion - on lew? Byłam w takim związku rok, zdradził mnie, mimo to cholernie zazdrosny - chociaż generalnie można porównać jego zazdrość do mojej. Przynajmniej dobrze całował. Jego hobby było na pierwszym miejscu, znajomi to samo; cechuje go słabe przywiązanie do rodziny. Troskliwy o kobietę, ale też nieco zapatrzony w siebie. Nie było łóżkowych rewelacji, szczerze mówiąc. :P Chociaż z drugiej strony, inny Lew którego znam jest baardzo podniecający. ;) Niby ten sam Zodiak, ale oczywistość oczywista, każdy jest inny. Facet spod znaku Panny dla Skorpiona jest całkiem, całkiem. :)