Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chętnie zakocham się

Chętnie zakocham się w normalnej dziewczynie

Polecane posty

Gość szafira
Rzygaj, proszę cię bardzo, tylko nie na mój święty i czcigodny tyłek!!

Gość kei
szafira, bogaty staruch też może mieć wymagania. na przykład dochodzi tylko rzygając na tyłek partnerki :)

Gość napisales dokladnie o mnie
Dwójka indywidualistów. Niewątpliwe będzie to ciekawy związek. Jeśli Pani Baran uda się pozyskać względy mężczyzny Wodnika, (a nie jest to łatwe), będzie cieszyła się udanym związkiem. Pan Wodnik w swojej wybrance widzieć będzie przyjaciela oraz kompana do prowadzenia intelektualnych rozmów. Ma bardzo partnerskie podejście do kobiet. Wodnik jest przy tym bardzo tolerancyjny, nie przeszkadza mu jej umiłowanie wolności i niezależność. Sam te cechy stawia na piedestale własnego systemu wartości. Taka właśnie osobowość partnera odpowiada Pani Baran. Jak to w związku bywa, zdarzają także ciemniejsze strony wspólnego życia. Obydwoje mają trochę trudne charaktery. Ona z wrodzonym despotyzmem będzie chciała wziąć stery w swoje ręce. On z kolei typowy demokrata za nic do tego nie dopuści. Wodniki bywają bardzo uparte. Gdy sobie coś postanowią nie ustaną, aż nie osiągną zamierzonego celu. Pani Baran może poczuć się trochę zbędna, a świadomość, że Pan Wodnik całkiem nieźle sobie bez niej radzi, trudna do zaakceptowania. Są to jednak niuanse. W życiu seksualnym panuje między nimi prawdziwa harmonia. Jesteście wspaniałą parą, pełną pasji życiowej i optymizmu. Umiecie być ze sobą. Gdy poznacie jeszcze lepiej swoje wzajemne wady i zalety oraz zaakceptujecie je, będziecie stanowili niemal wzorcowy związek. moze kiedys los tak sprawi ze sie spotkamy:)narazie zycze powodzenia w poszukiwaniach

Gość nieznany
blueeeee :classic_cool:

szukam wlasnie wodnika:)a pytalam bo trzymam sie z daleka od ryb.Za kazdym razem jak trafiam na faceta rybe to sa klopoty i teraz nawet nie wiem jak by mi odpowiadal taki facet a dowiem sie ze ryba to uciekam gdzie pieprz rosnie bo wiem czym to pachnie w przyszlosci.Na poczatku jest ok a potem szkoda slow:(

jak jestes jeszcze z numerologi 4,7 lub 9 to pakuje sie i jade do Polski hihi:) Dodaj cyfry z daty urodzienia i sprowadz do jednej i napisz jakbys mogl:)

Gość warszawiak_8998282
super wymagania!

Gość una locura
To się zakochuj, a nie na forum się żalisz. Pełno takich kobiet dookoła Ciebie. Tylko w necie to każdy mądry i wymagania umie stawiać, a w rzeczywistości jak dziewczyna też ma wymagania, to się ją obrzuca epitetami. Ale to temat na inna dyskusję. 💤

Co jeden to dłuższa lista... nie miałeś nigdy dziewczyny, że aż tyle punktów wymieniasz?;) bo to troszkę bez sensu, i tak zakochasz się w takiej, która będzie miała może z 50% tych cech, jak dobrze pójdzie.

Gość Smutasek bez nadziei
mialam podobnieeeee "smutasek, wez juz przestan zasmiecac itak cie nikt nie czyta". Nie chcesz, to nie czytaj. Proste. Do Autora: jak jesteś spod wodnika, to niebawem znajdziesz wartościową kobietę, bo ludzie spod tego znaku są naprawdę miłymi osobami, z którymi można pogadać o wszystkim. :-)