Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adam 24 w ciężkim szoku

Jestem zszokowany tym, co usłyszałem od dziewczyny z roku

Polecane posty

Gość Kobieta prawdziwa
I jeszcze jedno, żeby nie było wątpliwości. Nie miałam na myśli tego, że każdy bogaty mężczyzna to brutal. Ale jeśli jest bogatym brutalem, który trafi na materialistkę, to murowane, że ta da się prawie zabić, ale i tak nie odejdzie, bo jej oczy będą się skrzyć tylko kolorem pieniędzy.

a co miała ci powiedzieć? że cię bardzo lubi, ale nie moze z tobą być i to jej wina i ojej? Nie spełniasz jej warunków. Po co kobiecie, która juz coś osiągnęła koleś co w tym wieku jeszcze nic nie osiągnął? Znam to ze swojej strony (ja popełniłam ten błąd) i wiem, że nie ma co sobie komplikowac życie facetem, który nic nie osiągnął. Bez sensu całe życie go potem za uszy wyciągać. No i przede wszystkim, często kończy się to tym, ze koleś żeruje na tym co kobieta wypracowała.

Gość LOLuś
hehe..a gdzie równouprawnienie?Jak kobieta ne ima smaochodu to jest ok,jak nie ma za dużo pieniędzy też ok,ale facet..NIEEE. Skoro babka ma samochód to w czym problem?Facet nie ma tego to jest zerem a w przypadku kobiety raczej jest to powszechnie przyjęte i dopuszczalne..ehh sprawiedliwość społeczna.

Gość pseł.do.nim
hehehe dobrze baba powiedziala,polac jej:)

Gość dobrze powiedziała
będzie tracić czas na gołodupca...

Gość fritizuo
dobre!!! ale prawda, ja tez bym sie nie umawiala z frajerem co mi nic poza milymi slowkami nie ma do zaoferowania. za co tu szanowac takiego goscia, ze nie umie sobie w wieku 24 lat dac finansowo rady? zdeptac i kopnac w dupsko, niech len mysli jak na zycie zarobic!!!

A moze powinnas od czasu do czasu odwiedzic psychiatre albo pojsc na jakies kursy doskonalenia inteligencji?????????