Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojaaaana

Czy zdążę schudnąć?

Polecane posty

Gość monikkkaaaa111111
Hej,jesli moge cos doradzicjedz ryby,chude,mieso,warzywa.one maja białko które syci,spala tłuszcz i zwieksza metabolizm.owoce tez jakies wrzuc,bo bez wegli bedziesz ciagle zmeczona,lepiej jedz wiecej ale cwicz.a to aqua slim cos daje?bo sie sama zastanawiam czy nie kupic.nie zrób mojego błędu odchudzałam sie kiedys tak jak ty-tylko owoce jogurty light ,schudłam wprawdzie,ale po kilku tyg nie wytrzymałam,dostałam szału na jedzenie,ciagle byam głodna ,odzyskałmbłyskawicznie ponad 2 razy tyle co straciłam,i zrobiły sie do tego rozstepy.przy 171 wzrostuwazyłam 58,schudłam do 50 i potem przytyłam do 70.najwiekszy błąd mojego zycia,psychika siada człowiekowi od czegos takiego.teraz waze 65,musze schudnac ale boje sie ze znowu utyje,to okropne

Gość mojaaaana
Nie zauważyłam żeby to aquaslim coś dawało... Nie wiem co zrobić żeby się na to nieszczęsne jojo nie narazić. Nie wiem poprostu...

Gość monikkkaaaa111111
własnie,zeby człowiek mógł schudnąć raz i żeby ta waga juz zostala taka jaką osiągnął,a nie ze sie człowiek męczy,schudnie i sie cieszy,a niedługo znowu tyje,to wykancza psychike

Gość mojaaaana
Trzeba się totalnie zmoblilizować. Będę trzybała rygorystyczną dietę, a jak schudnę to co tydzień będę zwiększała o 100 kcal to co jem. Chyba to pomoże uchronić się przed jojo?

Gość monikkkaaaa11111
nie wiem,naprawde,nie wiem,ale bedziesz tak ciagle te kalorie liczyc?od tego mozna w nerwice wpasc,wazne zeby jedzenie nie stało sie obsesja,może ci sie uda