Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marczello

dziewczyny-poradźcie

Polecane posty

Gość marczello

Witam, zostałem zaproszony na uroczystą kolację .Dowiedziałem się, że obowiązuje strój marynarka plus spodnie do niej pasujące , ale nie garnitur. Ubieram się typowo sportowo i w zapasie mam tylko garniak na wyjątkowe okazję (góra od niego odpada). Wczoraj połaziłem po galeriach ale Panie ekspedientki nie były skore do pomocy (garniturek za 3-4 tys ,spodenki się panu zawsze przydadzą-myślałem, że mnie krew zaleje). Dziś szykuję się na kolejną wyprawę (kolacja jutro)i proszę poradźcie jakiej firmy szukać. Z góry dziękuję.

Gość marczello
pogratulować kultury osobistej

Eee, teraz marynarki są w modzie przecież. Nie powinieneś mieć problemu ze znalezieniem jakiejś w zwykłym sklepie młodzieżowym. Idź do jakiegoś centrum gdzie są sieciówki i patrz na manekiny :D :D :D Czasami fajnie dobrane stroje mają na sobie. Jak ostatnio byłam to właśnie większość męskich miała na sobie marynarki. Nie szukaj w sklepach z garniturami, bo tam rzeczywiście ceny są kosmiczne.

Gość Cesiek wypas
H&M, C&A, Vistula wbrew pozorom, w dużych sklepach z ubraniami sa marynarki. Ale dość drogie okoł 350 - 500 PLN. Gdybyś mieszkał w Warszawie, to w Nadarzynie jest Wielki sklep z bardzo tanimi marynarkami i spodniami.