Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgffdg

allegro

Polecane posty

Gość dgffdg

co oznacza w kup teraz np 5 dni do konca ? to znaczy ze po tym czasie bedzie dopiero wyslany zamowiony przedmiot ?

Gość bfdb
moze mi ktos pomoc?

Gość kkij
chodzi o to, że za 5 dni skończy się ta aukcja czyli ten przedmiot zostanie wycofany (jesli nie będzie kupiony) i nie będzie mozna go już kupić...chyba, że ten allegrowicz wystawi go ponownie...

Gość dgffdg
bo zrobilam zamowienie na allegro, rowny tydzien temu zakupilam towar, od razu zrobilam przelew, czekam i nic, nie ma. nie moge nigdzie znalezc numeru telefonu do goscia. a na formularzu wplaty zapomnialam wpisac swoj login, mam nadzieje ze nic sie nie stalo, dowod wplaty jak cos to mam, poczekam jeszcze pare dni, a pozniej to juz nie wiem sama co robic.

wyślij mu maila - napisz kiedy wpłaciłaś i dane, które podałaś w przelewie i koniecznie podpisz się nickiem z allegro- jeśli ktoś sprzedaje bardzo dużo- to ciężko mu znaleźć kogoś po imieniu i nazwisku- to znacznie przedłuża przesyłkę

Gość dgffdg
wyslalalam juz wiadomosc do niego na allegro, poniewaz maila zwyklego jak i numeru telefonu tez nie moglam znalezc. no nic, poczekam jeszcze pare dni i bede myslec co dalej