Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolekss

PRZYSTOJNY wysoki brunet o ciemnej karnacji i piwnych oczach

Polecane posty

Gość karolekss

to wasz ideal przystojnego i najbardzieJ pociagajacego facetA?? jestem ciekawy waszych zdan bo mam kolege , ktory wlasnie taki jest i dziewczyny sie przy nim dziwnie zachowuja i zdarza sie czesto , ze nie wiedamo dlaczego udaja zimne i niedostepne wiec chyba tak wesolo z tymi atrybutami faceci nie maja

Gość ana_bella
jeszcze lepiej, jak będzie brunet z NIEBIESKIMI oczami... eh... ideał... :)

Gość mój taki jest :)

Gość onka.biedronka.
moj maz tez taki jest ciemna karnacja, czarne wlosy i jasno niebieskie oczy-to wlasnie one najwiecej zwracaja uwagi

Gość karolekss
czyli taki fcet to wasz ideal niezaleznie jaki ma charakter?? eh wszystkie tylko lubia urode hiszpana

Gość agnesitaaa
na mnie ten typ nie działa:)

Gość eeeeeewe27
a na mnie jak najbardziej..pamietam jak bylam gowniara to strasznie podobal mi sie tarkan- o turkach wtedy nic nie wiedzialam:D zawsze w podswiadomosci wiedzialam ze bede miec meza o ciemnej karnacji, no i mam:d wysportowany, wysoki,teraz to juz w ogole opalony, ma bardzo ciemna karnacje i slonce go bierze w ciagu sek.. czarne wlosy, i czarne wegielkowe oczy z dlugimi rzesami;) dodam ze nie Polak, a polodniowo europejczyk

Gość karolekss
ale mysllicie , ze wiele kobiet lubi taki typ facetow?? co jest takiego fajnego w tych latynosach ?? wasze kolezanki tez maja takie gusta jak wy??

Gość energiczna trzyedziestolatka
Nie :) Ladny (niekoniecznie przystojny) NISKI brunet (moze byc platynowy blondyn, byleby mial dlugie wlosy) o zielonych oczach :P

Gość nieznany
udaja tylko, niektore ogarnia paraliz, a niektore tak maja, ze im bardziej im sie facet podoba, tym wiekszy dystans wytwarzaja i wiecej chlodu okazuja a im bardziej taki facet jest obojetny na takie zachowanie, tym bardziej sie irytuja i prowokuja sprzeczki albo sytuacje, zeby pokazac jak to one maja go w doopie :D

Gość rozdział: pocałunki
abc ma racje...uroda + charakter, co po urodzie jak charakter do d..? Ja tak oceniam ludzi. A kobiety? tak patrzą na wygląd..bo wtedy czują się dowartosciowane przy taki facecie, bo inne kobiety im go zazdroszczą... Bo pewnych ludziach..wlasnie czarne włosy, niebieskie itp oczy..widac, ze pusci babiarze..a wygląd wykorzystują do zaliczania całego tabunu kobiet. A facet ma byc meski, ciekawy, inteligentny;0 itp miec jakies zasady..wtedy bardziej pociąga. ;)

zauważcie, że ładne kobiety też są puste...one wiedzą, że tylko URoda nic wiecej jest im potrzebna aby miec faceta.

Gość KO in orange
Przystojny brunet o niebieskich oczach. Coś jak Artur Żmijewski- oto mój ideał, nie żaden latynos. Mój mąż ma takie cudownie oczy w ciemnej oprawie:)

ładni faceci są fajni, inteligetni, niezadufani..ale to wyjątki;) jak Mój dreamer;)

rzadko który facet a la latynos..nie jest babiarzem! a tarkan mi sie nie podobał. Na pewno co noc miał inną w łozku. facet oprócz urody musi miec fajne gesty...np to jak trzyma kierownicę..;) jak rozmawia...;) jak Mój;) wtedy jest super męski.

Gość karolekss
ale jak jest do tego bardzo inteligentny?? nie taki kujon lecz po prostu bardzo inteligentny, nie ma az tak duzej wiedzy lecz jest inteligentny wlasnie kolezanka spotkala talkiego w sklepie i dupe truje jaki to on boski byl po prostu katastrofa a wyglad mial podobno taki na jaki tu dyskutujemy

czułość w Twoim głosie Brunecie do tego stopnia mnie peszy,ze wywyiało mnie dzis na słońce i kamieniasto-trwaiastą plaże:D

Gość a propo
karolekss mi się taki inteligentny wysoki brunet z błyskiem w oku podoba ale tylko platonicznie, bo wielka dzieli nas granica :( i wcale nie ma urody hiszpana tylko europejczyka ale jak spojrzy jak sie uśmiechnie to ....kobiety padajcie na kolana.

Diabełku Twoja skóra pięknie opalana słońcem.... ;) złociste włosy.....👄 piękny uśmiech...👄 jesteś na bosaka... :P ;) wezmę szpilki👄

aha no to ładnie:O to ja ide za Tobą przejsciem dla pieszych w bikini błagając o koszulke Twoją choćby bo krde trąbią tu na mnie ,ze mam sie w cos odziać a Ty sobie spokojnie niesiesz moją tunike i szpilki :O:P:Planie w domu!!!:P:Pprzez kolano i do łóżka :P:P

:P wymyślasz :P jest dobrze... :) tylko mnie mocno nie bij... :P ;) Jak zachorujesz to zrobię Ci herbatkę malinowa z miodem 👄 i masaż obolałych stopek... :P ;)