Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fan30latek

30 LATKI SĄ SUPER !!!! MNIAM MNIAM

Polecane posty

no to się nie kwalifikujesz wg wymagań fana :-) Super wiek, ja wtedy czułam się najbardziej atrakcyjna i nie mogłam się opędzić od 20-latków. Takiego "brania" nigdy wcześniej nie miałam

Gość kubaak
trzyciechy są gorące

no to ja jestem pechowa 30 latka (z małym haczykiem)bo nie dość że młodzi się czepiają to i panowie po 50 ha ha ha

nie narzekam ale to wkurzające trochę małolaty chcą mieć starszą bo kieruje nimi ciekawość chcą sprawdzić jak to jest mieć doświadczoną babkę w łóżku a starsi panowie znudzeni żonkami szukają odskoczni w jednym i drugim przypadku chodzi tylko o seks

tak a co innego powiedz co chodzi po głowie takiemu 20 latkowi bo ja myślę ze albo szuka kochanki albo "mamuśki" no bo przecież nie partnerki życiowej znajomość na dłuższą metę też odpada

Gość do przyuczenia zawodu
Szukam 30 latki jako nauczycielki, od razu mówie że ma być też czuła. :)

Gość Cudowne
są, zgadza sie

a skąd jesteś? "Super wiek , ja wtedy czułam się najbardziej atrakcyjna i nie mogłam się opędzić od 20-latków. Takiego "brania" nigdy wcześniej nie miałam" about 30 to jedyny wiek, którym interesują się WSZYSCY panowie. Każdy przedział wiekowy ma inny powód zainteresowania. 20-latki - bo 30-tka jest doświadczona ale jeszcze laska 30-latki - bo rówieśnica (dla tych, którzy nie lubia młodszych tylko dlatego, że są młodsze 40-latki - bo 10 lat różnicy to jeszcze jest ok (dla tych, którzy nie chcą się pakować w romans z koleżankami ze szkoły własnych córek 50-taki - bo 30-tka jest kwintesencją kobiecości a jednocześnie jest na tyle młodsza, że superaktrakcyjna i na tyle stara, że wie o co kaman 60+ - bo 30-tki toświetne i wytrzymałe pielęgniarki oraz wdzięczny obiekt do złapania na lep rychłego kopnięcia w kalendarz 30-tki! Idźcie i szerzcie swoje wdzięki aż do skończenia świata! :p

Gość karolinnkaa
ooo, to dopiero będę taka za 10 lat...fajnie.

Co Ty karolinkaa, Twój wiek ma też swoje uroki :-), pomyśl po co Ci zainteresowanie pana pod 50 a nawet 40? szukanie dziury w całym uzasadnienie nawet ok :-)

Gość 30-tki mają branie wśród
20-parolatków i panów przed 50 sprawdzone -potwierdzone:P

Gość Seniorrro
Takiej atrakcyjnej i zadbanej 30-tki bym nie przepuścił. Wypieściłbym jej wszystkie dziurki.

Gość pryczek
30 LATKI SĄ SUPER !!!! MNIAM MNIAM ................ lekko ponad 40-latkowie - bo 10 lat różnicy to jeszcze jest ok (dla tych, którzy nie chcą się pakować w romans z koleżankami ze szkoły własnych córek....... Święte słowa, dobrodzieje,....... święte!!:))))))))))))) Pozdrawiam innych koneserów i miłośników w/w delicji.

Gość kubaak
30-stki chyba teraz pracują.