Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fan30latek

30 LATKI SĄ SUPER !!!! MNIAM MNIAM

Polecane posty

Od razu wieszacie na nim psy....Ma takie marzenie,koniec i kropka....Przecież jest coś takiego jak wolność słowa,prawda?

Gość to zmień nicka
niech się zgłosi do fundacji "Mam marzenie" - może mu znajdą jaką panią w wieku 39 lat i 11 miesiecy. Jeszcze się załapie do grona gorących 30tek :D

nie, 39 lat to za dużo :P kazdy ma jakies marzenia i swoje przekonania i spostrzeżenia... od razu nie trzeba krytykowac i wieszać na mnie psów... ja mam takie i się ich nie wstydze i już...

mam nadzieje, że moje marzenie się spełni, tylko ciekawe kiedy... :) daje sobie jeszcze z 2 lata :P haha i nie mówie, ze szukam tylko w necie...bo to chyba nie jest dobrym pomysłem, żeby w necie szukać ale zawsze można spróbować... życzę sobie sobie powodzenia

jejku jakaa ciiisza... Moim marzeniem jest interesująca znajomośc z atrakcyjną, zadbaną, szczupłą 30 latką...lub ciut starszą 22 latek, normalny, inteligentny, wysoki przystojny brunet...W-wa moomadin@go2.pl Moim marzeniem jest interesująca znajomośc z atrakcyjną, zadbaną, szczupłą 30 latką...lub ciut starszą 22 latek, normalny, inteligentny, wysoki przystojny brunet...W-wa moomadin@go2.pl

Gość twój łep sie popsuł
ciole :O

Gość toś spłodziła wybryk natury
zmień podpis, bo aż roi się w nim od kłamstw :D

Gość takajadocz
up up..

Gość kowah1
A ja wiem o co ci chodzi, bo tez w wieku 19 lat spotykalem sie z 27 latka i bylo super, seks, wogule bycie ze soba rozmowa spacery, bylo krotko bo ok. 3 mieisace, ale super i nie zaluje mimo ze byla mezatka, tak ze podzro dla agnieszki ł.

Gość triatlon
jestem :) słucham..

Gość zaje26bista
chlopie a laski w twoim wieku cie nie chca??? pewnie lecisz na kaske tych 30 latek................

Gość no wlasnie haha
ale masz koles problem:D w wawie to masz kopalnie takich dam,wystarczy pokrecic sie po klubach,pogrzebac w necie na stronkach typu fotka.pl , ilove.pl tam to sam e zaczepiaja mlodszych i szukaja:P pod warunkiem,ze jestes przystojny i masz co soba zaprezentowac;) powodzenia