Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fan30latek

30 LATKI SĄ SUPER !!!! MNIAM MNIAM

Polecane posty

tych, których ja znam, podejrzewam, że w życiu nie mieli żadnej kobiety (moje gdybanie) jest też taka część, która na wielkich filozofów się kreuje - to jeszcze bardziej przerażające. Aha i jeszcze jedna grupa - ci, którym wydaje się, że są zabawni,a w rzeczywistości są najbardziej męczący

Żartowałem, tylko sobie dyskutuje i zabijamy czas na kafe. Tobie mam nadzieje,ze miłej praca mija...

Gość ale z was nudne ciapy
i jeszcze pieprzycie jak zdziadziali tetrycy znudzeni życiem, zrobiliście jak zawsze gówno z tematu...co nas to obchodzi czy wam się miło pracuje czy nie...JAK NIE GADACIE NA TEMAT TO WYPIEPRZAĆ W PODSKOKACH... ps. tez kocham zadbane 30 stki

Co do tej pracy to właśnie nie byłem pewien, Małgosia chyba tak, szef ja zagonił ze oddechu nie może zaczerpnąć..heh. Może tak nie ma źle, nie zawsze ma sie dostęp do netu.

Nie wiele wzniósł ciekawego do tego tematu, a tyle to każdy potrafi, nawet nie konca rozgarnięty.

Ostatnio zauważyłam w pracy, ze faceci po 30 to raczej za młodymi dupeczkami się ogladają- takie wiecie 20latki, co nazywają siebie "wyzwolonymi":) Ale nawet się im nie dziwie, to przecież najłatwiejszy towar:) Dziewczynki jeszcze nic nie wiedzą o zyciu, nie mają doświadczenia a szukają go w sposób w który się nie powinno zdobywać życiowej mądrośći:) No i taki przeciętny 30latek, zamiast wysilić się aby zdobyć pewną siebie i znającą swoją wartość kobiete, bierze to co samo się przed nim rozkłada:) MOże nie do konca to na temat, ale takie moje obserwacje;)

no cóż, coraz więcej 30 latek wiąże się z różnych względów z młodszymi partnerami, więc nie mają dużego wyboru spośród równolatek. Poza tym zgadzam się z tym co powiedziałaś. Łatwiej zaimponować 20latce.

Chociaż z drugiej strony młodszy facet chce mieć starsza kobiete;) I powiem że taki młodszy o wiele bardziej stara sie o kobiete, niż przeciętny 30latek:)

No dobrze. Wy tu gadu - gadu, a gdzie jest założyciel tego topiku? Czyżby udało mu się znaleźć jakąś fajną 30stkę? Fan - 30-stek - żyjesz ? :-) :-) :-)

Ostatnio usłyszalem od pewnej kobiety, że mężczyzny 10 lat młodszego to by nie chciała miec....bo czuła by sie przy nim mało atrakcyjna. Co wy na to, jest cos w tym?

A to juz zalezy od kobiety:) Kobieta która nie jest pewna siebie, jest zakompleksiona i uważa że wygląd w związku to podstawa to będzie się obawiała takiego związku. Jeżeli natomiast kobieta jest z mężczyzną 10lat młodszym bo dobrali się nie ze względu na wygląd ale na uczucia, to taka kobieta nie będzie miała obaw co do przyszłosci, że jak jej ciało się zmieni to zmienią sie też uczucia faceta:)

Ta moja znajoma kobieta to raczej na pewno zakompleksiona nie jest...nie wiem co lub kogo miała na mysli, może mówiła o kochanku.

Gość wy nie macie 30 lat
MACIE z 50 sądząc po WASZYCH TEKSTACH !!! WYPIEPRZAĆ