Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fan30latek

30 LATKI SĄ SUPER !!!! MNIAM MNIAM

Polecane posty

Gość fan30latek
tylko nie mam pojęcia gdzie spotkać takie (wolne) kobiety...i jak do nich zagadać...nie wiem

Owszem, nigdzie nie jest powiedziane, ze facet ma wyglądać starzej, ale takie związki nie mają przyszłości. Kobiety mające 30 lat myślą poważnie już, to nie czas na eksperymenty...chyba , że ma to być tylko zabawa.

Poza tym trudno o kobiety w tym wieku, by były zupełnie wolne.

zdesperowana ja go nie oceniam tylko nie wierze by taki związek był możliwy. Kobieta szuka wsparcia/oparcia w facecie ,czy w tak młodym chłopaku można go znaleźć,czy zrozumie problemy dojrzalszej od siebie kobiety? na te pytania odp jak spróbuje z taką kobietą czegoś wiecej niż sexu papappappa

abc --> ale nie jest powiedziane ze ze zwiazku z 22-latkiem nie moze wyniknac cos powaznego. 22 latek to nie jest juz dzieciak i mimo pozorow wiele facetow w tym wieku zaczyna marzyc o dziecku i stabilnosci. mysle, ze gdyby mi sie taki trafil bedac sama to dalabym mu szanse. zreszta ja nigdy do zwiazku nie podchodzilam na powaznie. zawsze czekalam co z niego wyniknie. a i wiek nie jest gwarancja udanego zwiazku.

Gość fan30latek
abc101 - Ty nadal nie wiesz o co chodzi...więc daruj już sobie...

Gość fan30latek
Zdesperowana Domowa Żona --- o! i właśnie o takie podejście mi chodzi jak Ty masz!!! a nie ciągłe zrzędzenie, ze nie wyjdzie i ze nie ma sensu...ehh

A Ty wiesz o co chodzi? Gdybyś to wiedział, nie próbowałbyś komplikować sobie życia tak dziwnym pomysłem.

30 latki to już bardziej zdemoralizowana grupa kobiet. Wyobraź sobie ze mnie zarywaja nawet mężatki, to juz jest patologia. Mam 25 lat i faktycznie pod względem urody sporo jest ładnych ale zdemoralizowanie ich sięga zenitu, inteligencją też nie grzeszą. Ale jeżeli jesteś takim samym płytkim facetem jak one to z poderwaniem i zaciągnięciem do lóżka nie będziesz miał problemów, same wchodzą.

Gość 30 latki lubia w pupe

Gość fan30latek
no ja raczej wiem! wcale sobie nie komplikuje... zdesperowana - gdzie znależć fajne 30 stki i jak do nioch zagadać?

Dominik, masz dopiero 25 lat i takie już masz marne doświadczenie? Sprawiasz wrażenie faceta, który jest po rozwodzie, bo jego była żonka doprawiła mu rogi..

Gość fan30latek
jak na początku napisałem szukam inteligentnej, NIE PUSTEJ BARBI

Gość Ja też lubię 30stki
A to prawda, że 30latki łatwiej na oral i anal namówić?

fan juz ci pisalam ze wszedzie : miejsce pracy, klub, wsrod znajomych, na barze, w silowni, no wszedzie. a jak zagadac? na luzie. nawiaz rozmowe o niczym, akurat co ci na mysl aktualnie przychodzi, nawet pogodzie, w zaleznosci co akurat robicie. dominik --> idz na spacer sie troche przewietrzyc.

Gość fan30latek
:)

I zaraz Dominik tradycyjnie już napisze, że kobiety to pustaki..Dominik, bez krępacji..no chłopie, weź się w garść i wyrzuć to..:D

Sami " 22 latek to dzieciak ja bym z tak młodym nie mogła" To ci się tylko tak wydaje. Spojrzyj na skład Wisły... Niektórzy ledwo co wchodzą do składu i już potrafia strzelać takie gole, ze az się ciepło robi między słupkami... :p

Gość fan30latek
hahahaha abc101 a Ty miałabyś ochotę na fajnego 22 latka?

Gość fan30latek
zdesperowana a TY?

Gość fan30latek
domślam się, tak ogólnie jak byś nie miała