Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość n4talcia1

Carlo Biani Wrocław

Polecane posty

Gość n4talcia1

wiem, ze juz byl niejeden watek dotyczacy tego salonu, ale wszystkie odpowiedzi byly raczej ogolnikowo. ja chcialabym konkretnie wiedziec, do kogo najlepiej pojsc na farbowanie wlosow? chcialabym jasny blond, mam aktualnie ciemny, wlosy dlugie i bardzo zalezy mi zeby wyszlo ladnie.. wiec jesli ktos doswiadczyl farbowania w salonie Carlo biani i moze polecic konkretna osobe to chetnie poslucham opinii:) sklaniam sie ku mariuszowi wiec czy to bedzie dobra decyzja?? jak myslicie? dziekuje z gory:)

Gość barbara.W
Mogę polecić xz czystym sumieniem p. Andżelę, która wykonała mi fryzurę Ombre Hair. Super efekt, do tego genialnie dobrane kosmetyki do pilęgnacji włosów. Duży szacunek za całokształt

Gość lablilla
Polecam keratynowe prostowanie w Carlo Biani. Odstawiłam prostownicę, włosy są idealnie proste i błyszczące. Jestem już 2 miesiące po zabiegu i dalej jest super.

Gość lablilla
Polecam keratynowe prostowanie w Carlo Biani. Odstawiłam prostownicę, włosy są idealnie proste i błyszczące. Jestem już 2 miesiące po zabiegu i dalej jest super.

Gość lablilla
Równie zadowolona jestem z henny włosów łonowych (Ombre Hair)