Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamcia23213

Żółtaczka

Polecane posty

Gość Kamcia23213

Mam pytanie urodziłam pare dni temu mój maluszek miał żółtaczke , dobe leżał pod niebieskimi lampami, wyszliśmy wczoraj ze szpitala i dzis patrze że znowu jest żółty, czy to normale czy znowu dostał żółtczki ? martwie sięstrasznie bo nie chce żeby sie męczył :(

albo za krotko byl naswietlany albo po prostu ma przewlekla zoltaczke, trzeba zbadac krew aby sie dowiedziec :) moj lezal prawie 4 dni pod lampami a calkiem zolty pzrestal byc dopiero po ok 6 tyg :)

Gość Kamcia23213
Właśnie wypisali nas do domu bo wszystko dobrze było, leżał pod 2 lampami, jedną wyłączyli w nocy bo dużo spadło nad ranem było juz idealnie, ja juz nie chce :(

Gość nie planująca trzeciego malca.
Moja córka tez po porodzie leżała przed dobe pod lampami. Przed wypisaniem nas do domu jeszcze pobierali krew i sprawdzali czy żołtaczka schodzi. A w domu nie widziałam zażółcenia wiec lampy napewno pomogły. Za to u mojej koleżanki podobna sytuacja jak u Ciebie. Mimo naświetlania przez dobe mała w domu zrobiła sie zółta. Koleżanka poszła z nią do pediatry a ta dała skierowanie do szpitala. Znów ją naświetlali przez dobe po czym wyszła do domu i już zażółcenie nie wróciło

Gość Kamcia23213
o jezu ;// mam nadzieje że tylko mi sie wydaje ze jest zółty, dzis pielegniarka przyszla na kontrole tez myslala ze jest zółty ale poszła z nim pod światło i powiedziała że jest dobrze ze to tylko przez swiatło

Gość sdfdsfsdfd
A moje dziecko wogóle nie przechodziło żółtaczki.