Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KukułekczkaKuka

Muszę to wykrzyczeć, wyrzucić z siebie.......!!!!!!!!!!1

Polecane posty

Gość KukułekczkaKuka

NIENAWIDZĘ TEGO IDIOTY - MĘŻA!!!!!!!!!!!!!KRETYN, DEBIL, DUPEK........ Jest któraś z Was po rozwodzie? Jak wygląda sprawa rozwodowa od a do z?

:) jejku ale dzisiaj nerwowo tu na kafe. ja tez mam dzis dupiaty dzien;) pozdrawiam

Gość KukułekczkaKuka
Kłucimy się od kilku mies kilka razy dziennie, padaja wyzwiska od najgorszych... mąż wogóle dzieckiem zajmować się nie chce szuka sobie wymowek na sile... nie kocham juz tego dupka, nienawidze on tez mi ciagle powtarza ze jestem najwieksza kara jaka go w zyciu spotkała że żałuje że mnie nie wyjebał jak jeszcze byliśmy narzeczeństwem i mieszkaliśmy razem........ Jak załatwić rozwód??Wie ktoś?

Gość ja swojego zaraz zapierdole
Palant nad palantami Juz od luzszego czasu nie mysle o niczym innym. Mam dosc tego faceta, chce rozwod!!!!!!!!!!!!!!

Gość Michalinka 2276
Kukuleczka ja wiem jak rozwod zalatwic,bo pare lat temu przechodzilam przez to,pytaj co chcesz wiedziec dokladnie ja Ci odpowiem,najwazniejszy jest sam pozew musisz tam szczegolowo opisac wasza sytuacje itd,uzasadnic dlaczego chcesz sie rozwiesc.

Gość KukułekczkaKuka
1. Mam kilku miesięczną córeczkę nie pracuję ile kosztuje rozwód i czy można zostać zwolnionym z opłat? 2.Jak długo w czasie rozwleka się sprawa sądowa? 3.Jak to jest z alimentami, prawem do opieki nad dzieckiem itp? 4. Potrzebni są świadkowie jakieś dowody itp? 5. Jak dobrze napisać pozew, co dokładnie mam tam umieścić?

Gość Michalinka 2276
To wszystko zalezy czy sprawa bedzie z orzekaniem o winie.Z oplat sadowych jesli nie pracujesz bedziesz zwolniona,musisz tylko odpowiednie pismo napisac,kosztami obarcza meza,Najlepiej jakbyscie sie dogadali i rozwiedli sie bez orzekania o winie wtedy jest szybciej i latwiej.Jesli chodzi o dzieci to jest zawsze trudne i tu tez powinniscie byc zgodni co do nich,najlepiej bedzie jak wniesiesz zebyscie oboje z mezem mieli jednakowe prawa do dzieci z tym ze beda one z Toba mieszkac.Alimenty tez dostaniesz,nawet na siebie skoro nie pracujesz.Musisz tylko to wszystko uwzglednic w pozwie.Wzor pozwu rozwodowego mozesz z netu sciagnac.Uwierz mi rozwod wcale nie ejst taki straszny i taki trudny tzreba tylko wszystko z glowa zrobic.Najwazniejsze byscie oboje sie we wszystkim dogadali wtedy pojdzie gladko.

Gość Michalinka 2276
Jak sie dogadacie to swiadkowie nie beda potrzebni,jesli maz bedzie Ci robil problemy z rozwodem,to potrwa to troche dluzej moze nawet latami sie ciagnac :( Czego Ci oczywiscie nie zycze.Wez kup dobre winko usiadz z mezem i pogadaj otwarcie.Nie rozmawiaj z nim w nerwach nie krzycz tylko lagodnie.

Gość widzialy galy co braly
ot cholerstwo, najpierw poszło do łózka i zrobiło sobie dziecko a teraz krzyczy, że nie che go, trzeba było krzyczeć wcześniej, a może jeszcze ślub wzięty bo dziecko w drodze.

Gość a ile masz lat zono

Gość teraz taka modaaa
Szybki ślub i szybki rozwód. :D

Gość glupie babyyyyyy
szybkie dawanie, szybki ślub i szybki rozwód

Poklociliscie sie jestes teraz wsiekla i rozzalona i dlatego gadasz o rozwodzie. Porozmawiaj z Mezem i wszystko bedzie OK . Czego Ci zycze. :) JA TEZ SIE CZASEM Z MOIM KLOCE I WTEDY MOWIE MU ZE SIE Z NZIM ROZWIODE ALE W ZYCIU BYMTEGO NIE ZROBLA BO KOCHAM GO NAD ZYCIE. ❤️

Gość aaaaalicja
mnie tez moj dzisiaj wkurzyl na maxa mialam ochote mu zajebac talerzem w twarz :D zdarza sie...

Gość aaaaalicja
zaraz mu przywale pilotem bo siedzi na przeciwko i mnie wnerwia dupek jeden