Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenka malenka

dlaczego ja tak mam?????????

Polecane posty

Gość malenka malenka

zakochałam sie w facecie któtry ma dziewczyne ;( [płacze] kuuuuuur*waaaaa no nie moge a najgorsze ze jak sie poznawałam z nim tu wszystko wskazywało ze jest sam nikogo nie ma i dodatkowo on to pokazywał :( czuje sie beznadziejnie chyba sie pojde upić;(

Gość Abu Haszim
wez jeszcze patelnię i sie nia pierdolnij

Gość malenka malenka
nie wiem:/ to dziwne wszystko chyba że zdradliwa z niego kanalia zawsze gdy wiedzialam ze facet ma panne a mi sie podobał odpuszczałam nie chce nikomu psuć zwiazku ale teraz nie wiedziałam i czuje sie beznadziejnie do niczego miedzy nami nie doszło oczywiscie ale bardzo bardzo sie nim zauroczyłam a teraz sie dowiedzialam ze ma dziewczyne:/

to on jest świnia;/ po co się z tobą zadawał, dawał jakieś nadzieje a teraz oświadcza że ma dziewczynę? chyba ze mu na niej nie zależy

Gość malenka malenka
sądzac po jego zachowaniu to chyba mu nie zalezy bo jaki koles tak zbywa któremu zalezy tak bardzo próbuje sie zaangazowac w cos nowego i łazi za mna i zagaduje ciagle jak sie widzimy mysle ze gdyby traktował mnie jako zwykla kolezanke to raczej konczyło by sie to tylko na zwykłym czesc i co słychać :/

to jest szansa że rzuci tamtą dla ciebie;) może im się nie układa, itp

Gość malenka malenka
dziekuje ze pogadałaś ze mna zawsz pomaga:) a teraz ide na piwo z przyjaciółmi na poprawe humoru bo siedzenie w domu mnie zabija :(