Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulex

Żonaty mężczyzna zaprosił mnie do swojego mieszkania...

Polecane posty

Gość żołądkowa gorzka i balsam
Jesteś kretynką do r00chania na to wychodzi! Jesteście plebsem z tego co widzę bez wiedzy żadnej psychologicznej jak i ewolucyjnej.

I to właśnie - ale ten pan zaprosił Kasieńkę. Ona jest chętna do odwiedzin ale to on zaproponował.

Gość kasiulex
regres - milo ze przyznales mi racje :) probujesz byc zabawny ale ci nie wychodzi. naprawde.

przez takie idiot*i jak kasiulex panuje później przekonanie, że kobiety się nie lubią i sobie nie ufają.." a myslisz ze traktuje ja tutaj ktoś poważnie ;)

Gość kasiulex
jak pojade to zdam relacje, jak bylo :) :*

probujesz byc zabawny ale ci nie wychodzi. naprawde.:) i co teraz ? :D

Kasiu - i zdjęcia koniecznie. Bez fotek się tu ie pokazuj. :)

Gość żołądkowa gorzka i balsam
Kobiety to podłe suki, intrygantki i manipulatorki oraz intrygantki! Idą na zwody humanistyczne by pomagać, a w duszy są zepsute i pazerne! Zniszczą życie każdemu i na końcu sobie! Myślą pochwą zamiast sercem! Są jak sroki i patrzą, gdzie się świeci!

jak pojade to zdam relacje, jak bylo" pamietaj o Stomilach ;)

Żoładkowa - o co chodzi z tą wiedzą ewolcyjną?

Gość kasiulex
haha zazdrosc was zzera :)

Są jak sroki i patrzą, gdzie się świeci!" Zwłaszcza w sklepach "Wszystko po 4 zł " na stoisku z biżuterią :D brum a co ci ?

Zżera i to jak bardzo. I głowa mnei boli. :(

Przeziębienie. :( Ciągnie się i ciągnie. :(

o zbutwiałe siano trudno być zazdrosnym - tylko smród - ale z czasem się rozłoży - jak wszystko w naturze !

haha zazdrosc was zzera" lepsze to niż głupota ;) na marginesie ;) zatrzyj ślady i nie zostawiaj chusteczek na stoliku chwile po tym jak bedziesz wycierała sobie twarz po wybuchu :P ;)

Gość znampodobnąsytuacje
mam jedną znajomą co zachowuje sie podobnie jak kasiulex.... uwazam, ze jest bardzo bardzo nawina jak malutkie dziecko, albo po prostu chce isc z nim do łóżka, bo nikt inny nie chce, albo nie ma co robic i wymysla na forum :)

Kasia - a ten pan mieszka w jakiejś fajnej okolicy? Może na Majorce?

Bo jeśli nie seks to, chociaż sobie na spacer pójdziecie.

niech się wytrze w ślubną sukienkę - przynajmniej była/obecna będzie wiedziała jakiego palanta sobie wzięła za męża

Gość gsgddwgergeg
Mnie nie zżera zazdrość, ale Ci osobiscie odradzam. Nie czym drugiemu co Tobie nie miłe. Tak sie nie robi zwyczajnie po ludzku ! przecież on ma żone ślubował coś ! jezeli mu sie nie układa w małżeństwie to niech je zakończy, a potem rozpoczyna przygodę z Tobą. Jesteście ludzmi dorosłymi nie macie 15stu lat. Warto szargać własne imię ? dla chwili ? ja tego nie rozumiem przecież wczuj sie w sytuacje tej kobiety.... zdrada zawsze boli i z reguły wychodzi może nie od razu, ale kiedys na pewno

Bo jeśli nie seks to, chociaż sobie na spacer pójdziecie." tylko omijajcie parki,lasy,puste bramy i ubikacje w supermarketach ;) po co stwarzać sobie sprzyjające sytuacje ;)

Gość Tośkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kasiulex a czego Ci mozna zazdroscic?? myslisz ze po co on Cie zaprosił?? bo Cie lubi i szanuje?? nie bedz śmieszna chce Cie bzyknąc i tyle i widac musi Cie znać dobrze , wie ze jestes taka głupia ze dasz sie bzyknąć, troche szacunku do siebie kobieto

Gość zapach pomarańczy...
"kasiulek' Cudzej głupoty się nie zazdrości. Litość, też jest bez sensu. A maskotki są do zabawy i taką maskotką się stałaś dla niego, jak byś była coś warta, to z tobą by się ożenił. Łatwe laski są do wykorzystania, bo są chętne, ale życia się nie nadają. Zapytałaś go, czy ma pojemną i wygodną szafę, albo inny schowek, żeby mógł cię ukryć, bo jak niespodziewanie jego rodzinka przyjedzie, albo żona szybciej wróci. Odważna jesteś:) Żona w furii może ci nawet łomot sprawić, schować ubranie i nagą wygonić itp... A były, nawet nie kiwnie palcem, żeby ci pomóc.:( Ale co tam, nie przejmuj się, przez pare dni może być wam jak w bajce. A moral z tej bajki taki, ze możesz miec wyrwane z głowy wszystkie kłaki:P

Gość kasiulex
hahaha bardzo zabawni jestescie :) niewiele wam trzeba zeby zmieszac kogos z blotem. napisalam tylko ze mnie zaprosil a wy juz mnie wyzywacie od szmat itd jakbym cos zlego zrobila :) jaka maskotka do cholery? nie spalam z nim, widac czytac nie umiecie :)

Gość do kasiulex
Wyraznie sie nudzisz. Zamiast tworzyc tutaj księżycowe historie idź na spacer. Niepotrzebnie się wszyscy tutaj nakrecają. Siksa ma wolne i nie ma co robić.

Gość kasiulex
hahaha ZAZDROŚĆ :)

wyjasnij mi z ta zazdroscia bo naprawfe nie rozumiem...

Gość kasiulex
hmm ja tez nie musze nikomu obciagac i stac mnie na wakacje, a ty jestes zwykla prowokatorka 🖐️