Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olkaolka12

co ubrać na cywilny ??

Polecane posty

Gość olkaolka12

Pan w garniaku. A Pani ?? Gdzie kupić sukienkę na tą uroczystość ??

Gość możesz ubrac np. choinkę
lub inne drzewko :P

Gość Pine Dresser
:D

Gość legaca
witam też miałam ten problem,w końcu mam taka bardzo skromną sukienke kremową z satynki,mysle,że idealnie pasuje,tylko musze dobrać do niej jakiś mocniejszy akcent dodatków żeby nie było za mdło:)

Jeśli mieszkasz w dużym mieście to ładne sukienki są np. w Zarze czy Monari czy innych tego typu sieciówkach. Albo w jakimś sklepie, gdzie można kupić sukienki wieczorowe i koktajlowe. Najlepiej coś w jasnych kolorach. :) Możesz też kupić normalną ślubną, bo przecież też jak najbardziej pasuje. W końcu ślub to ślub;) Wtedy zrezygnowałabym tylko z welonu.

Gość Onawaw30
A ja własnie brałam cywilny i miałam białą króciutką sukienkę i do tego dłuugi welon....bardziej na zasadzie zartu ale mialam :)

Gość Onawaw30
Nic nie stoi na przeszkodzie abys sprawila sobie suknie ślubną....To ma byc sukienka o jakiej marzysz i nie sugeruj sie takstami "ze to tylko cywilny" - to jest slub, najwazniejszy dzien w Twoim zyciu.

Gość taka jedna dziołka
ja bede miec cywilny i mam zamiar sobie kupic typowa ślubna, najlepiej w stylu emprie :)

Gość vghvgfbvgvg
jak robicie wesele to kup typowo slubna jak nie robicie wesela to garsonke albo cos do kolan

Wg mnie gdy nie ma wesela typowo ślubna suknie wygląda trochę dziwnie;-) Ale jest taki wybór sukienek koktajlowych itp że naprawdę można coś wybrać.

Gość Cheryll
Jesli jest tylko cywilny to nie widze powodu dla ktorego panna mloda nie ma zalozyc sukni o jakiej marzy. Jesli marzy o trdycyjnej dlugiej bialej to dlaczego nie? W koncu to slub!!! Do autorki - Ty wiesz w czym chcesz isc do slubu i pod zadnym pozorem nie sluchaj ludzisk, kup sukienke o jakiej marzysz i wygladaj pieknie tego dnia!