Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana :(:(:(

Chyba się zabiję:(:(:(

Polecane posty

dowiedziałam się właśnie,że mój chłopak mnie zdradzał...Boże a tak go kocham.chyba pójdę i się zabiję:(

Gość Klione
nie warto

Jak zdradzał to nie był Ciebie warty a zabijać się z powodu jego z drady nie warto

ale ja go kocham:( najgorsze jest to,że ja siedzę w domu i płaczę a on się świetnie bawi

nie żartuję...:(

Facetów na świecie jest ileś tam milionów. Zabijać się przez jednego i na dodatek takiego, który nie jest Ciebie wart - stanowczo nie warto :)

więc co ja mam robić?

Gość czekoladka'truskawkowa
znaleźć sobie nowego ;*

Gość blueblablue
dac mu popalic, i olac gdy bedzie chcial wrocic

Gość agnesitaaa
najwazniejsze cieszyc sie ze sie dowiedzialas i ze nie jeste soklamywana ciagle....i ciesz sie bo z fdaceta ktory zdradza nic dobrego nie bedzie...

*więc co ja mam robić? Najlepiej olać go i innego poszukać :) Nie warto zabijać się z powodu kogoś kto nie jest Ciebie wart to raz A dwa to nie ty masz coś na sumieniu więc uspokój się dziewczyno weź się w garść kopnij go w tyłek i zamknij ten rozdział życia

dostałam jego zdjęcia z inną

oj dziewczyno :) ale masz pomysły ..zabijać się przez faceta no co Ty ,skoro Cie zdradzał to jest świnia i kopa mu w dupę ..ale takiego solidnego !!! daj sobie spokój z takim karaluchem , !!! tylko moze najpierw sprawdż faktycznie czy Cie zdradza , gdy juz bedziesz pewna ..no to wiesz !!! I nie martw się ..., bo znajdziesz następnego ...tego innego gatunku jest pełno .. przyjaciele lub znajomi impreza i juz jest nastepny ...tez masz problem !!! Ogarnij sie a nie wypisuj takich głupot ..!!! a miłość weź to olej cóż ona jest warta skoro po kazdym zakończeniu związku kazdemu nastepnemu mówisz Kocham Cie wiec litosci ...tez sie nie masz czym przejmowac

mamy wspólnych znajomych.on ostatnio był na imprezie i jakąś laskę przedstawiał jako swoją pannę a mówił,że ze mną zerwał.robili zdjęcia kumple i jeden z nich zadzwonił do mnie i zapytał,czemu nie jesteśmy już razem.ja zdziwiłam się i powiedziałam,że pierwsze słyszę.no i kolega pokazał mi następnego dnia zdjęcia z imprezy jak mój chłopak caluje się z inną.dziś spotkałam się z chłopakiem i udawałam,że nic nie wiem o tej lasce.zaczął mi mówić,że kocha mnie a ja pokazałam mu zdjęcia.w końcu sam się przyznał,że sypia z nią od jakiegoś czasu.

nie rozumiem jak tak można robić.jeszcze mi kłamał,że kocha po tym jak z nią już sypiał.

Gość też tak miałam-kornela
I co powiedział Ci,że Cię zdradzał i jak się określił? Chce być z nią,czy z Tobą?

Samobójstwo z miłości to chyba najgorszy absurd. Ja też zawiodłam się na pewnym facecie, którego kochałam, ale bez przesady. Nie rób tego - to ten gnojek zawinił.

Gość też tak miałam-kornela
Uciekaj od niego jak najdalej..ja jak miałam 18 lat to zaszłam w ciążę z moim ówczesnym chłopakiem...byliśmy prawie rok...On próbował mi wytłumaczyć,że aborcja będzie najlepsza,bo "przecież jesteśmy tacy młodzi,a jego rodzice bardzo religijni nie znieśli by informacji,że jego 21 letni wtedy syn miałby spłodzić dziecko przed ślubem...ja nie chciałam się na to zgodzić,kochałam go i myślałam że on też mnie kocha i że jakoś sobie poradzimy...parę dni później dowiedziałam się,że ów chłopak przez cały czas mnie zdradzał,wszyscy znajomi wiedzieli tylko ja byłam ślepa...on wtedy zapewniał,że mnie kocha itp...dzis wiem że mamił mnie,żebym tylko podjęła tę słuszną wg niego decyzję...stało się...Później chłopak i tak mnie zdradzał i się rozstaliśmy, a mnie pozostały ogromne wyrzuty sumienia!

Gość internazionale
zazwyczaj to faceci cierpią przez szmaty, wiec dobrze ci tak kurwo