Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Masakra:(:(:(

Przerosło mnie to.....!!!!!

Polecane posty

Gość Masakra:(:(:(

To co dziś sie wydarzyło przerosło mnie całkowicie... Muszę się 'wygadać'... Wyjechaliśmy z narzeczonym na długi weekend nad morze. Chcieliśmy odpocząć, spędzić czas razem... Właściwie to chyba ja tego chciałam. Dziś poszliśmy na plaże, poopalać się... Mój obecnie eks narzeczony wziął sobie na to słoneczko 0,7 wódeczki, którą cała obalił, po czym zaczęły się problemy... Zaczął gadać, że ma mnie dość, że mam wracać do domu i w ogóle... Poszłam na kwatere po czym wróciła po niego , żeby poszedł ze mną. Wrócił... ale podeszła do niego moja mama i zapytała co 'odwalił' wściekł się tak, ze nigdy w życiu nie widziałam takiego szału. Zaczął rzucać telefonami, talerzami, wszystkim co pod ręką. Chciał z balkonu skakać itd... Masakra poprostu, uciekł nam. Policja go po plaży goniła, ponieważ wyzywał ludzi, rzucał kamieniami w ludzi, no poprostu w zyciu bym się tego nie spodziewała!!! Policja go złapała, zadzwonili po mnie, patrzył na mnie z taką nienawiścią !!! Krzyczał, że mnie nienawidzi !!! Moją mame wyzwał!!! Pytam. za co ? Za tą dobroć ?? Nie rozumiem tego! Rodzice po niego przyjechali i zabrali go do domu. Nie wiem co mam myśleć, co robic nic nie wiem. Z drugiej strony mam taki wewnętrzny spokój, że już koniec, że już więcej tego nie przeżyje... ale zosane też sama, trudno...

Gość to chyba jadne co masz zrobić

Gość morann
0,7 wódeczki ot tak na plaży to dla mnie zupełnie sytuacja z kosmosu. Niezależnie od tego - agresja + skołonności do alkoholu = UCIEEEKAĆ! Życzę zachowania tego wewnętrznego spokoju i wytrwania w decyzji o końcu :)