Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daje tu a nie na erotycznym

dziwne uczucie ten orgazm

Polecane posty

Gość daje tu a nie na erotycznym

bardzo przyjemne, a w zasadzie nie wiadomo czemu, pare skurczy, przyspieszony krwiobieg, co jest w tym uczuciu takiego ze to az tak przyjemne?:)

tez nie wiem, a moze wlasnie o te pare skurczy i przyspieszony krwioobieg chodzi? w kazdym badź razie mnie sie podoba ;)

Gość pappi
to jest to dlaczego go wybralam... mimo malych dochodów, malych mozliwosci rozwoju.. ja mam predyspozycje i kase:) on jest meski i wie co to znaczy dac kobiecie orgazm:)

Gość pappi
nie tylko dla orgazmu.. ale w konkurencji z innymi wartosciami wygrał on:) napisalam przeciez ze dodatkowo jest meski;) chodzilo mi o to ze orgazm to ni tylko kasa i lsuper samochód.. jak wiekszosc pustaków teraz sądzi.. to patrzenie w te samą strone a nie na siebie.. to czesc sytnonimu milosci:)h

mimo malych dochodów , malych mozliwosci rozwoju........ i on w/g ciebie jest męski? oczywiście ze nie jesteś pustakiem,bo masz kasę i możesz sobie pozwolić na utrzymywanie pana od orgazmów:P

free landscape life to jest coś odlotowego ...dla takich chwil warto żyć. Nie wymagasz chyba dużo od życia, co? pappi orgazm to patrzenie w te samą strone a nie na siebie.. to czesc sytnonimu milosci Możesz rozwinąć?

Gość pappi
skad pomysl ze go utrzymuje? to ze mam wiecej nie znaczy ze go utrzymuje.. kwestia jest tego ze mialam i mam - kase, w sytuacji wyboru trafilo sie kilku panów jedni mieli pieniadze inni inne walory- jednym z tych drugich jest umiejetnosc dawania przyjemnosci.. co w tym zlego??:)

alez ja nie mówię ze to coś złego tylko dla mnie orgazm to orgazm no i definicja związku i męskiego odbiega(chyba znacznie)od twojej.

Gość Dolly89
Ja nie wiem jak to jest mieć orgazm :(

inne walory- jednym z tych drugich jest umiejetnosc dawania przyjemnosci.. co w tym zlego?? Oczywiście, że nic. Każdy chce czerpać przyjemność. Jest wiele źródeł czerpania przyjemności, jak i różny stopień satysfakcji wynikający z z owych uciech. Ty wybrałaś orgazm. Nie potępiamy:)

Gość pappi
patrzac w tą samą stronę chcemy dac tej drugiej osobie jak najwiecej.. jezeli oboje do tego dązymy jest maksimum.. przewaznie jednak ludzie patrza na siebie nawzajem, jak bardzo udało im się zadowolic ta drugą osobę.. zamiast korzystać z dotyku, gestu, szeptu, ktore są przystankami do merium i dają nawet więcej niż moment kulminacyjny, bo moga trwac i trwac, a sam orgazm jest chwilą i zapomnieniem..

*Sami* no i definicja związku i męskiego odbiega(chyba znacznie)od twojej. Bo to zazwyczaj bardzo elastyczne są definicje.

patrzac w tą samą stronę chcemy dac tej drugiej osobie jak najwiecej. nie w każdej pozycji to możliwe:P

Gość pappi
męski nie znaczy ten co płaci za twoje utrzymanie kochana:) męski to nie ten co wiecej zarabia.. meski to ten, ktory nie pozwoli zebys zyla ponizej kreski w chwili gdy sama pracowac nie bedziesz.. to ten ktory stanie za toba, gdy bedziesz potrzebowac.. kiedy bedziesz upadać złapie cie zanim dosiegniesz ziemi.. przykre bardzo jest to, ze w ostatnich czasach męskość myli się z iloscią zer na koncie i marka samochodów..

Gość pappi
jetescie boskie :) kocham ten portal:P DLA KAZDEGO COS DOBREGO:)

meski to ten, ktory nie pozwoli zebys zyla ponizej kreski w chwili gdy sama pracowac nie bedziesz.. Bardzo korzystna definicja. Dla kobiety. "to ten ktory stanie za toba, gdy bedziesz potrzebowac" Idąc powyższym tropem to chyba stanie z... portfelem :)

Gość mala niedojjjrzala
może wy i pomożecie :P bo na erotycznym nie ma co pisac nawet... Jestem mloda i niedoswiadczona i ciekawa jestem czy to co czasem odczuwam to orgazm: podniecenie, krew zaczyna krazyc szybciej i nagle czuc pulsowanie tam na dole, ktore trwa jakies 2,3 sekundy i koniec, potem wszytsko przechodzi. To jest calkiem przyjemne, nawet bardzo, ale tyle sie naczytalam, ze jak sie ma orgazm to sie odlatuje totalnie, ze juz sama nie wiem....czy ludzie przesadzaja, czy ja to tak salbo przezywam, a moze tylko m isie wydaje ze slabo... albo w ogole nie jets to orgazm?:P

Gość pappi
wszystko sprowadzacie do jednego:) kiedy urodze mu dziecko oczywiscie ze ma stanac z potfelem! ale kiedy sie upije i bede miala problem z wejsciem na schody bedzie wiedział kiedy podac mi ramię.. jaki portal taka definicja meskoci kochane:)

Gość pappi
;)